Kedvesek a pincérek, nem unalmas az étlap mint annyi sok étterembe (ahol ugyanazok az ismert egyszerű ettelek vannak). Végre egy étterem a közelbe ahol kapható ruccola és ízletes vegyes saláta. Isteni a fagyi is! Szerintem ők sütik a legfinomabb pizzat 40 KM-es körzetben.
Nem hiába sok a visszajáró idős külföldi vendég náluk, hiszen a közelbe sehol nem főznek ilyen jól és sehol nem olyan barátságosak a pincérek és a tulaj (aki rendszerint poénkodik a vendégekkel).
Mindenkinek csak ajánlani tudom. Barátságos, gyors kiszolgálás, kifogástalan minőségű ételek és hatalmas adagok megfizethető árakon. Több vendéglátó helyen is jártunk a családunkkal természetesen Bükfürdőn is, de ez volt számunkra a legjobb hely. Aki a legjobb éttermet akarja, keresse fel! Üdvözlettel: Egy elégedett család!
Egy Hotel Piroskában töltött wellness alkalmából tértünk be egy keddi esős napon,mivel a hoteltől pár házra található,gondoltuk kipróbáljuk. Az étterembe betérve,kedves,hangulatos környezetben egy kedves pincér fogadott bennünket. Az étlapot látva a bőség zavara tárult elénk. Két levest,két főételt és két desszertet választottunk.
Az ízek mennyeiek voltak,igazi gasztronómia élményt élhettünk át. A bélszín steak zöldbors mártással életem egyik legfinomabb fogása volt. A pincér kérdésére mediumra kértem,ami tökéletesen úgy is sikerült. A desszertek közül a csokifelfújtat külön kiemelnénk,tökéletes ízkavalkád,hatalmas adagban. Az ebédért 7900 forintot fizettünk,ami az ár érték arányról tanubizonyságot tesz. Legközelebb újra betérünk ha erre járunk. További sok sikert és rengeteg vendéget kívánunk ennek a fantasztikus helynek. Csak így tovább ;-)