A Villa Rosato dolgozóinak küldetése, hogy a kiváló édesség iránti rajongásukat át adják a vendégeiknek és ez minden falat desszertben érződik is. A cukrászda 2010 őszén nyitotta meg kapuit a Caramell Premium Resort****superior szálloda cukrászműhelyeként. Egyaránt megtalálhatóak itt a tradicionális és a modern ízek, sőt, ezeknek az ötvözetével is találkozhatunk.
Tovább olvasom >>
Szezonra szabott süteményeik esetében például nyaranta a könnyedebb, joghurtos, gyümölcsös ízvilág kap nagyobb teret, a borúsabb évszakokban pedig a csokoládé, dió, gesztenye élvez előnyt. Cukor és gluténmentes finomságot is kínálnak. 2012-ben a második helyen végzett a kezeikben megszületett Őrségi sütőtökös almatorta, melyet ha szerencsénk van, megtalálhatunk a kínálatukban még most is!
Jártál már itt? Értékeld elsőként a helyet!3 darab első értékelés után Felfedező kitüntetéssel jutalmazunk!
Használja a manager regisztrációt, ha szeretne válaszolni az értékelésekre, képeket feltölteni, adatokat módosítani! Szívesen értesítjük arról is, ha új vélemény érkezik.