Kristály Torony Kalandpark Bük, Bükfürdő bemutatkozása
Magyarország egyetlen kristályszerkezetű kalandpályája rengeteg modern akadályt tartogat a kötélpályára vállalkozóknak. Az akadályok egyike a Flying Fox pálya, ami 200 méter csúszást biztosít. Ezeken kívül még ki lehet próbálni az íjászatot, a sörösrekesz-toronyépítést és a trambulint is.
Kihagyhatatlan 2016. július 27.gyerekekkel járt itt
Lánykám 9 éves,de 3,5 éves kora óta járjuk a kalandparkokat, mert imádja őket. Természetesen így a Kristály torony is előtérbe került,ha már Bükfürdőn nyaraltunk. Hát mit mondjak, első nap csak megnéztük, mert beijedtünk tőle:))), majd bátorságot öntve egymásba(végül csak a gyerek volt bátor)felkerekedtünk.
Kislányom nagyon élvezte, az animátorok,bár kevesen vannak,igyekeznek mindenkinek segíteni,barátságosak, segítőkészek. Két-Három órán át figyeltük gyermekünket,instruáltuk lentről,persze kibicnek semmi sem drága, majd hulla fáradtan,remegő lábakkal még a falmászást is kipróbálhatta. Nagyszerű élmény,bár ne 40 fokba menjetek oda! !
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét. Az átlag számításánál figyelembe vettünk 8 darab olyan értékelést is, melyet szöveg nélkül, csak pontozással adtak le partneroldalukon, a szallasvadasz.hu-n.