Az Apartman Szanyi igényes és tágas apartmanokkal rendelkezik, amely Bük-Bükfürdő szívében, a gyógyfürdőhöz közel, zöldövezeti részen, éttermek és üzletek szomszédságában helyezkedik el. Az egész évben nyitva tartó szálláshely párok, családok és baráti társaságok számára ideális választás.
Gondozott tiszta ház és udvar,a háziak kedvesek és segítőkészek,a felkínált eszközök(tollas,kerékpár,stb)használhatóak.A szobák felszereltsége is kifogástalan.Nagyon kellemes és aktív hétvégét töltöttünk itt el.
Büki Mazsorettfesztiválra jöttünk 3-an, és szükségünk volt egy olcsóbb, de megfelelő színvonalú szállásra. Nem sokan szeretik 1 éjszakára kiadni a szobát, de itt gond nélkül sikerült kapni, ráadásul teljesen megfelelt igényeinknek.
Az apartman sok szolgáltatását (grillkert napozóval, kerékpárkölcsönzés) így nem tudtuk kihasználni, de a modern, felszerelt apartman alkalmas volt, arra, hogy este, reggel étkezni tudjuk. A tulaj (aki nem a több apartmanból álló háznál lakik) kedves, szolgálatkész, telefonhívásra azonnal jön. A WIFI jól működött. Több napra is jó szívvel ajánlom! Fejlesztésnek javasolnék kabint a zuhanyfüggöny helyett!