2015. júniusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2015. június 8.Nem ajánlom a helyet másoknak!
Vacsorához vizet szerettem volna rendelni, első este szó nélkül 2 kancsóval is hoztak, jéggel. Másnap ebédnél közölték, a belső szabályzat tiltja, hogy sima csapvizet kihozzanak, ha nincs mellette más fogyasztás, mert ebből semmi hasznuk nincs, az ebédet úgyis ajándékba kapom. Az ebéd kb annyit ért, amennyit fizettem érte, semmit. Mondják úgy, hogy nem keveset fizettem az ott eltöltött hétvégért. Egy iskolai menzán jobb a minőség.
Reggelinél ami elfogyott, abból később már nem hoztak, így aki később kelt, a maradékkal kellett beérnie -ez számomra egy 4* szállodában azért nagyon meglepő.
Az étteremben a székek szó szerint meresztalják a vendéget, olyan koszosak (jobb helyeken lemosható, ált. bőr huzatot használnak ezen a színvonalon) A klíma mindenhol működik az éttermen kívül.
A kinti medence egy Tescos medence.
Nem gondoltam, hogy a sok negatívum, amit olvastam a szállodáról, tényleg igaz, de az.
Amikor reklamálni mertem az étteremvezetőnél a víz miatt, a vendégek előtt kezdett nyomozni telefonon, hogy most kirúgja a pincért, aki kihozta a vizet.
Ilyen kicsinyes dolgokon, amikor kijelentik, hogy 4 pohár elmosása 1000 Ft-ba kerül, és semmi hasznuk nincs a víz kihozásán, ebből az jön le, hogy egy pénzéhes banda.
Parkolóhely az összes feltúrva (végülis nyáron kell), az osztrák 2 helyen parkol, neki nem szólnak, mert eurót hoz.
SENKINEK nem javaslom.
Személyzet: Tisztaság: Ár / érték arány: Kényelem: Szolgáltatások: Étkezés: Elhelyezkedés: Caramell Premium Resort további értékelései
2024.07.08a párjával
Bősèges volt az ételválaszték,a tisztasàg nemigazan volt meg a szobàban,Kicsi a kültèri medence egy ekkora hotelhez kepest es hideg is a víz.A személyzet kedves,bár volt akinek èletkedve semmi.Túl van minden àrazva,a délutáni kv idő t is felszámoljak.Nem kaptuk azt...
2024.06.22a párjával
Ágy katasztrofálisan kemény, kényelmetlen! Egy darab lelakott fotel, gardrób ajtó szinte mozdíthatatlan. Zuhanykabinon (4*) zuhanyfüggönynek titulált, (szerintem) paplanhuzat..! Klíma motor folyamatosan megy, hangos. Kezelő felület van, de csak információnak! Személyzet, ha én rájuk köszönök...
2024.06.10gyerekekkel
Rengeteg fiatal dolgozik, ami jó, de még nagyon gyakorlatlanok ügyfél élmény szempontból. Kevesbbet figyelnek a vendégre, mint egymásra a wellnesen, ahol gyakran nincs senki a recepción. Az animátor csak akkor van jelen, még meghírdetett program esetén is, ha a kaland toronyban nincs senki. A...
A Caramell Premium Resort legnépszerűbb csomagjai
Majális - teljes előrefizetéssel
Pünkösd - teljes előrefizetéssel
Kedvezményes ár 1 éjszakára
64.900 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
90.000 Ft / 2 fő / 2 éjtől csodás félpanzióval