Az Európa-hírű gyógyvízzel rendelkező Bükfürdő Nyugat-Magyarország kedvelt üdülőterülete, Soprontól 50 kilométerre, a fővárostól 220 kilométerre, mintegy 2,5 óra távolságra található. A Hunguest Hotel Répce gyönyörű zöld környezetben várja vendégeit, az árnyas fák pihentető környezetbe hívogatnak.
A múlt század közepéből itt rekedt hotel. Kiváló adottságú és pótolhatatlan az a tény, hogy fürdőköpenyben átsétálhat az ember a városi gyógyfürdőbe. Ezzel azonban nem áll arányban a hotel lerobbant állapota. Az ablakkeretek olyan állapotban vannak, hogy csoda, nem estek még ki.
Pereg a festék róluk, ebből adódóan tisztítani sem lehet rendesen, nem jó érzés rájuk nézni. A toalett, fürdő nem volt tüchtig tiszta. A szobákra az idő nehéz szaga telepedett. Az étel választék megfelelő volt, azonban némely hús esetében /natúr csirkemell mártásban, sült oldalas mártásban/ állott ízük volt, számomra ehetetlen. Távozásunk napján 8,45-kor mentünk reggelizni,/egyébként 10 óráig van a reggeli idő/ a pulton szegényes, volt a választék, a leválogatott tálcák maradékait rakták egybe amit már kérésünkre sem bővítettek. Az eddig ingyenes fürdőköpenyt 500 Ft/nap, lehetett igényelni. Kár ezért a hotelért.
A szálloda elég lerobbant állapotban van. Az étkeztetés a korábbiakhoz képest minőségileg romlott és az étel választék gyenge, de a minősége megfelelő. A fürdőköpeny bérleti díját magasnak tartom.
Egy hosszú hétvégét töltöttünk el a szállodában. A személyzet kedves, segítőkész. A szoba tiszta volt. A wellness részleg nem üzemelt, de helyette a testvér szálloda wellness részlegét lehetett használni, ahová egy zárt folyosón lehetett átjutni. Félpanziós ellátásban volt részünk. Bőséges reggeli és vacsora kínálat várt bennünket.
A szobára ráférne egy teljes felújítás. A személyzet minden tagja kedves, barátságos és segítőkész. Reggeli és vacsora tökéletes, választékos és finom. Tisztaság is tökéletes. A hotel meghívott minket délben egy kerti partira, jól esett. Este zene a lobbiban. A személyzet mindenre figyelt. Szívesen ajánlanám másoknak is.
Igaz, a száloda már nem új. Ki figyelmes látja mit lehetne már javítani, de minden müködik hibátlanul. Alkalmazottak iparkodnak minden kívánságot teljesíteni. Konyha kitünö! Nem szokásom mindent dicsérni, inkáb keresem mit lehetne javítani, de itt nem lehet máshogy mondani, mind ahogy mondtam! Egyetlen kis kifogás - WIFI gyenge volt- de ez nem komoly baj.
A 3 csillagosnak hirdetett szállástól 2 csillagot el kellene venni az állapota miatt a harmadukat pedig a személyzet nem tudása és hozzáállása miatt. Sajnos a nyaralást ide szerveztük így megpróbálom a környékét bejárva jól érezni magam és másutt megkajálni. Senkinek sem ajánlom. Nagyon drága a semmiért.
Idősebb házaspár vagyunk. Férjemnek és Nekem is minden igényünket kielégítő volt minden. Kiemelném az étkeztetést, azon belül a kínálatot, a személyzet gyors és szolgálatkész kiszolgálását. Jó volt, hogy használhattuk a wellnest, mivel nekem nem ajánlott a termálvíz. Férjem a gyógyvízben pihent.
Két éjszakát töltöttünk el a szállodában. A recepciónál kellemes meglepetés várt ránk, mivel többszörös visszatérő vendégek voltunk,a szoba helyett apartmant kaptunk ugyanazért az árért. Nekünk nagyon tetszik, hogy közvetlen átjárás van a szálloda és a fürdő közt, így rossz idő esetén is egy fürdőköntösben lehet közlekedni.
Az étteremről csak jót tudok mondani. Finom és választékos volt a vacsora is, meg a reggeli is. A szálloda wellness részlegét is kipróbáltuk. Nem volt zsúfoltság. A személyzet is kedves volt. Szívesen ajánlom mindenkinek a szállodát!