Kihagyhatatlan 2016. februárban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2016. november 13.
Látszólag olyan, mint egy szokványos gyógy- és élményfürdő. A gyógyvize hatékony. Gyakori a "hering" üzemmód, de így is hangulatos. Az élményfürdőbe még sosem jutottunk el, mert ha nem gyógyfürdőzünk, akkor a szaunavilágban vagyunk. Nem mondom, hogy a szaunavilága a legjobb az országban, de az első háromban biztosan benne van. Van itt mindenféle szauna, van kényelmes pihenőtér (kint és bent), van élménymedencéje, van rendszeres szaunaszeánsz, vannak profi szaunamesterek, van nyugalom és árad a csí. Viszont nincs fürdőruha és nem is kell! Kulturált, nyugati színvonalú a szaunavilág teljes területe - csak szuperlatívuszokban lehet róla beszélni. Nyugodt szívvel ajánlható!
A fürdő hatalmas területen - összesen elvileg több mint 30 medencével felszerelve - fekszik, méretében Hajdúszoboszlóval vetekszik. Nyáron a sok fa és egyéb növény virágzásakor nyilván barátságosabb képet mutat. Most téli üzemmódban működik, így a szabadtéri medencék értelemszerűen korlátozottan...
Umádom a Büki fürdőt Csak ajánlani tudom 40 éve minden évben többször elmegyek.A gyógyvizes medencék csodákra képesek.Szép éttermek,sok program.Télen nyáron érdemes oda látogatni