A szállás, a házigazdák, az elhelyzkedése a szállónak kiváló. Kedvesek, igazi házigazdák, az ember otthon érzi magát, miközben kiszolgálják. Csodaszép helyen, csendes környéken, a furdőtől valóban nehány percnyi gyaloglásra van.
Tavaly nyáron párommal itt töltöttünk el egy hetet. A pici faházakkal teli üdülő csodálatos környezetben van. Itt igazán a világ zajától el lehet húzódni,és csak az aktív pihenésre vágyik,annak nagyon javaslom ezt a helyet. Szalonna sütés,bogrács főzési lehetőség,a fürdő kb 500 méterre van az üdülőtől.
Reggel svéd asztalos reggeli vár mindenkit. Este csodás kiülni a főépülethez beszélgetni,és gyönyörködni a nyári estékben. A pár akik vezetik a helyet családias légkört biztosítanak,és maximálisan kielégítik vendégeik igényeit erejükhöz mérten. Amint tehetjük újra elmegyünk hozzájuk!