2003. november 28-án a 61-es és a 63-as főútvonalak kereszteződésénél Cece központjában nyitottuk meg a V8 Vendéglőt. A volt Kétdudás éttermet teljes külső és belső felújítással alakítottuk át a V8-as feelingre. Különös figyelmet fordítottunk a konyha berendezésének kialakítására, hogy megfeleljen a restaurant az európai normáknak, a HACCP rendszernek.
A vendéglő plusz érdekessége, hogy minden egyes dekorációja eredeti, Amerikából lett beszerezve, melyet saját kezűleg szereltem le különböző autóbontókból egy év alatt Miami-ben. A boxokat Cadillac, Chrysler, Lincoln, Pontiac üléseiből tettük még kényelmesebbé a hálás vendégek számára. A vendégtér kialakításában nagy szerepet kaptak a gondolataikban és fantáziájukban szabadjára engedett gyermekeink. Egy szó mint száz, a vendéglő /diner/ úgy néz ki, mint egy amerikai autós múzeum, úgy, hogy aki benzinvérű, vagy szereti a V8-as nagy vasakat, annak ideális végállomás egy hétvégi kiránduláshoz. Bátran ajánljuk még iskolai és kiránduló csoportoknak a látogatást, hogy megfertőződjenek az amerikai V8-as autók szeretetével. Fényképezőgépet érdemes hozni, sőt KÖTELEZŐ. Az étlapunkat magyaros ételekből állítottuk össze, továbbá a hely jellege megkívánta, hogy pizza és hamburger, valamint Gelato Italiano ice cream is legyen a kínálatban.
Kategóriájában páratlan, hangulatos, igazi amerikai feelingben részesül aki ide be teszi a lábát! A kiszolgálás gyors és pontos. Az ételek változatosak és nagyon finomak, bőségesek.
V8 Vendéglő válasza
Köszönjük a kiváló értékelést! Szeretettel várjuk legközelebb is!
Tudjátok miért próbáltam ki a cecei V8 vendéglőt az Ittjartam. hu ajánlására? Teljesen korrektul ki van töltve a vendéglő részéről az adatlap. A tulajdonos (V8 Ágnes) veszi a fáradságot és minden bejegyzésre válaszol. Magyarországon páratlan ez az amerikai feeling. Mindjárt a bejáratnál egy amerikai rendőrautó vigyázza az éttermet.
Autók, rendszámok, kerekek, ülések, Elvis, stb belül. Bőr autóüléseken foglalunk helyet. Korrekt a neten található étlap, a brutál méretű hamburgerek, pizzák óriási választákával. Frissek, finomak és óriási méretűek az ételadagok. A sajttortájuk verhetetlen. Gondolnak a diétázókra is, hiszen kérésre mandulaliszt, tönköly, stb hozzávalókkal is kérheted a panírt, vagy a hamburger-zsemlédet. A pincérfiú tökéletes angol tudással kezeli a küldöldi vendégeket. Az étterem nagyon jó helyen van, hiszen 5 irányban indulnak innét a forgalmas utak. A vendéglő mellett egy lacikonyha bódé, mely reggeli időben kínálja ugyanezt a magas színvonalat. Még az Amex kártyánkat is elfogadták. Mindenkinek melegen ajánlom ezt a helyet!
NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNJÜK A DICSÉRŐ SZAVAKAT! Továbbra is igyekszünk maximálisan megfelelni a Vendéglőnkbe látogató kedves Vendégeinknek! Érdemes többször ellátogatni hozzánk, mindig van új és új dekoráció, most jelenleg a helyhez illő zeneszolgáltatás a legfontosabb cél!
Nagy választék! Bőséges és finom kaja, különleges fagylaltok,különleges berendezésű helyiségben! Az árak is a földön járnak. Hamburger 3 féle méretben,saját készítésű bucival és husival. A gyros is isteni a házi készítésű pitával. Aki erre jár,mindenképpen térjen be a hangulata miatt is. Élmény marad és visszatérésre ösztönöz. Tapasztalatból mondom.
Szuper, hangulatos vendéglő, nagyon kedves kiszolgálással, és a legfinomabb hamburgerrel! (Minden más is nagyon finom) aki arra jár, mindenképp menjen be, gyors a kiszolgálás, és az áraik is nagyon barátiak.
( a lent feltüntetett összeg fedezi az üdítő fogyasztásom és egy hatalmas adag sajtttal sonkával töltött rántott karajt sültkrumplival, mellé két szép szelet rántott sajttal :) ) Desszertnek pedig választani lehet többek között az isteni sajttortájuk, és a különleges jégkrémeik között is. :)
A legjobb Hamburger ,péntekenként isteni pizza nevetséges áron, friss rántott-sült ételek friss zöldségekkel, egyedi környezet amerikai autók üléseiből épített boxok, nagyon barátságos kiszolgálással... Ez a V8! Nekem a kedvenc helyem az országban!
V8 Vendéglő válasza
Köszönjük a szép szavakat!
2015. december 15., V8 Vendéglő, V8 Ágnes