Még nem jártunk úgy hogy az ételek hidegek a húsok rágósak és szólni kellett hogy hozzanak kiskanalat a pohárkrémhez és a gyümölcs se volt friss ez nagy csalódás egt négy csillagos szálloda nem endedheti ezt magának
Osztálytársaikkal itt tartottuk a találkozónkat.Elégedettek voltunk mindennel.A séf hozzáállása rendkívüli volt,számunkra külön szervírozott ételekkel,csodás tálalással.Jól éreztük magunkat köszönet érte a szálloda alkalmazottjainak.A medencék vize tiszta,kellemes hőfokú volt.
Pozitívum, hogy gyerekmenü is van, ami kisétkű felnőtteknek akár ebédre is megfelelő. Pl. egy szelet rántotthús, körettel. A kiszolgálás kedves és gyors. Amíg vártunk, a velünk lévő gyerek egy kisasztalnál tudott rajzolni. Az előző esti szállodai félpanziós vacsora nem volt 4*. Vegetariánus vendégekre egyáltalán nem gondolnak! ! !
A Ceglédi Aquarell Hotel Aranyhegy Étterme minden tekintetben kiérdemli az 5 csillagot. Az ételek változatosak, szezonális ajánlatuk mindig tartogat valami különlegességet. A vendéglátás 5+ csillagot érdemel. A személyzet kedves, barátságos, a kiszolgálás gyors. Gyermekbarát szemléletük igen vonzó a kisgyermekes családok számára.
A kicsik számára kínált választék mindig elnyerte csemetéink tetszését, a legkisebbekre is gondolva lehetőség nyílik bébi étel melegítésre, tápszer elkészítésére és még játékok is vannak bekészítve, ha elunná magát a csöppség. Csak ajánlani tudom, hiszen mi már vagy 100 alkalommal teszteltük és sosem csalódtunk. :D
5éjszakát töltöttünk itt,kellemes környezetben. A szálloda személyzetei,udvariasak és segítőkészek! A szobánkban jacuzzi volt és modern,összhangolt berendezés. . Minden reggel a ragyogó tisztaságért a kedves takarító hölgyek gondoskodtak! Svédasztalos reggelink ,minden reggel változatos és bőséges volt.
Vacsoránk is ,amely bő választéka,nagyon finomak voltak mind a főételek és desszertek egyaránt. Elismerésem a szakácsnak! A wellness részleg igazi kikapcsolódás,úsztunk,gyógyvízben lazúltunk,szaunáztunk,és használtuk a konditermet. 20 perces masszázst kaptunk minden nap,ami nagyon ránk fért és csodállatos volt! Köszönet Erikának,aki engem masszirozott. Nagyon jól éreztük magunkat és csak ajánlani tudjuk mindenkinek!