Nem vagyunk a párommal kifejezetten édesszájúak, de időnként ráéhezünk, olyankor szívesen ennénk finom sütikéket. Ezért nagy reményekkel tértünk be ide, hogy vásároljunk néhány olyan finomságot, amelyet el lehet hozni, mert ott megenni már nem volt időnk. Nos, a Bake Away cukrászdában sem találtuk meg az igazit.
A nagy kocka pisztáciás brownie majdnem kifogott rajtunk, ketten alig tudtuk leküzdeni olyan tömény, nehéz valami. Ehhez képest csak szépséghiba, bár talán cukrászszakmailag több ennél, hogy a felső krémréteg teljesen leválik az alsó tésztáról, két darabban létezik a készítmény. De a tésztája finom, jól sikerült. A pisztácia krémes tekercs sokkal jobb kreáció, de a krémben valami porszerű ropogott a fogam alatt. Még leginkább a csokis és a pekándiós kekszek nyerték el a tetszésünket. Ennyi volt hát a próbálkozás. . .
Ez az a hely, ahol mindig ámuldozunk a sütitől és a tortától. Mióta a belvárosba költöztek az új helyre, azóta még szuperebb, nagyobb hely van. Cegléd legmodernebb cukrászdája. A klasszikus zserbótól kezdve, a mentes sütiken keresztül az egyedi tortákig minden van náluk. Újabban pedig már különleges reggeliket is fogyaszthatunk, a croissant-os szendvicsek isteniek!
Mindig szívesen térünk be akár fagyizni, akár sütizni, de párszor már tortát is készíttettünk velük, élmény volt a kinézete és az ízvilága is. Árban persze kicsivel magasabb kategória, de ár-érték arányban teljesen megfelelő, minden morzsáját megéri. :)