Augusztus 20. előtti szombaton jópáran álltunk sorban a pékségben, annak ellenére, hogy a kiszolgálás igazán pörgős volt. Vettünk több féle kenyeret, dicséretes, hogy kérésre felszeletelik. Jó ízű volt a pongyolás virslijük is. Sokféle szendvicset is kínálnak. A kiszolgálás gyors, udvarias, a környezet is nagyon kulturált.
Kedvelem a Félegyházi pékségeket, a szegedire figyeltem fel először, de az is lehet, hogy a bajaira. Sokkal igényesebb a berendezésük, mint a legtöbb pékségnek, s amit külön szeretek, hogy nem egy kaptafára mennek. Itt az ablak mellett fut egy pult, annál telepedtem le. Tartanak szendvicseket, a tonhalas tetszett a legjobban, 340 ft-ért abszolút jó ajánlat.
A többi, szalámis, sonkás stb. 450 körül mozog. Van kávéjuk is, 250 ft-ért adnak egy presszót. A paninik 530 ftba kerülnek. Csendes popzene megy a háttérben, s van mosdójuk is, ami pékségben dicséretes. Jómagam egy fél kilós kunsági kenyeret (340) kértem (Betyár-kenyér volt a neve), egy cukros brióst (80) és egy kornspitzet (80). Erős négy pont.