Nagyon finom minden! Gyors kiszolgálás. Imádom Érdemes ott reggelizni! Kávé sütivel, vagy szendviccsel és rohanás tovább...egy csodás pillanat a reggelemben...
A Félegyházi pékségek mintaboltjaiban – elég sok van belőlük országszerte, jómagam legalább fél tucat városban találkoztam velük - általában le lehet ülni. Vagy tán mindig, lehet, hogy ez az image része, ebben őszintén szólva bizonytalan vagyok.
Minden esetre éltem a lehetőséggel, jegyzetelnivalóm is volt bőven úgyhogy kértem egy Mizo flat white nevű dobozos kávét továbbá egy kiflit. 300 forint volt az kávé, 160 a kifli. Jó volt itt üldögélni, a kiszolgálás is kedves, szép, rendezett a beltér, tisztes 4 pont.
A Félegyházi Pékség mintaboltjával talán Kecskeméten találkoztunk először, azóta már jó pár helyen nyitottak üzleteket, elsősorban az Alföldön, de Budapesten is megtalálhatóak már. Országszerte már több, mint 80 egységük van. Az új szlogenjük: Szépemlékű ízek. Klasszikus sós és édes péksüteményeket, hagyományos kenyereket készítenek.
Igaz, újabban pizzát is árusítanak. Sós kiflit többször vettem náluk, az korrekt, a kakaós csiga annyira nem hozott lázba, a tészta kicsit száraz volt, kakaós töltelék meg éppen lehetett volna több is benne. Korrekt árfekvés. Kedves kiszolgálás. Cegléden ez az újabb nyitású pékségük, a másik egység a Kossuth téren található (33. sz. bolt)
Egyre több helyen található Félegyházi pékség, kávézóval, szendvicsekkel. A kiszolgálás gyors, udvarias és a termékek is finomak. Ár-érték arányban is megfelelő. Jó lenne Budapesten több üzlet!