A Fodor Fagyizó után pár méterre található ez a presszó, amely nem tud semmi extrát, ráadásul Arany Ászokot csapolnak, italokban a kommersz vonalat hozzák, sörön kívül van még kávé, üdítő, tea, ilyen-olyan italok, kimért asztali bor; ételek nem igazán, dehát ide úgyis iszogatni, beszélgetni térnek be az emberek.
Egy lakóépület aljában, szó szerint egy garázsnyi helyet foglalnak el. Ennek ellenére a belső tér nem sufnis, próbálták kihozni a helyből, amit lehetett, téglát idéző berakások a falban, kerek cukrászdás asztalok benn, míg a kinti terasz fehér kerítéssel van körbekerítve, de csak annyira, hogy kényelmesen ki- és be lehessen látni. Közvetlen, barátságos, laza hely, kedves kiszolgálással. Számomra a 80-as évek tipikus lakótelepi hangulatát idézte fel, én is egy hasonló környéken nőttem fel egy másik vidéki városban, garázsunk is volt, csak a mi garázsunkban nem volt kocsma. (Amúgy a cím nem korrekt, ami szerepel itt és a vibu. hu oldalon, mert a valóságban a Kossuth Ferenc utcában van, nem a Kossuth Lajosban), a SPAR-tól pár percre.