Vsárnapi napon voltunk, így kicsit nagyobb volt a forgalom, amire számítottunk is, így előtte foglaltunk asztalt. Az étlapon szereplő fogások nagyon meggyőzőek, gondolkodóba estem, hogy végül melyiket válasszam, mert több tetszetős is szerepelt. Az ételre elfogadható volt az idő, amit várnunk kellett, kb 20 percet.
Ami számomra meglepő volt, hogy a csirke szezámos bundában, az nem rántott csirke volt, hanem szezámmal beszórt natúr csirke. Ez nem negatívum, mert így is finom volt, de máshol eddig a bundás hús az rántott (prézlis) ételt jelentett. A libamájas-sajtos csirke "hajók" nem feltétlen a legesztétikusabban voltak tálalva, kicsit érdekes látványa volt, lehetett volna kifinomultabban is a tányérra helyezni. Hatalmas adag rizst kaptam hozzá köretként, nem feltétlen volt megfelelő arányban a hússal. Az árak elfogadhatóak, átlagosnak mondanám. A szomszéd asztalnál rendeltek fatányéros bőségtálat, nagyon jól nézett ki, valószínűleg kipróbáljuk legközelebb. Ami negatívum volt, hogy az asztalok nagyon közel vannak egymáshoz, főleg a kicsik. Bár nem túl nagy az étterem első része, jó lenne egy kicsit szeparáltabban berendezni néhány asztalt. A másik negatívum, hogy a pincér hölgy a vállam felett állva várta végig, amíg fizetem a számlát. Apróság, de jó néven vettem volna, ha érdeklődnek, hogy hogy ízlett az étel. Összességében, így egy alkalom után azt mondom, hogy ajánlom másnak is, de csak mint egy átlagos magyaros ételeket kínáló kis éttermet. Extrát nem tapasztaltunk semmilyen téren.
Bementunk a barataimmal ahol tobb mint 2 orat vartunk a kajara , hidegen jott ki, plusz amit kertem ,nem is azt hoztak ki ! ! ! A kenyer peneszes volt,Tisztasagra undorito a kanal a villa piszkos volt, a kiszolgalo mint egy elo halott hulyenek nezi a vendeget , kertem aszaltszilvas csirket amibol hianyzott az aszaltszilva amit egybol jeleztem majd bevitt egybol es a szamlabol ezt kompenzaljuk es ugy hozta vissza becsomagolva az etelt hogy kozotte volt az aszaltszilva o allitotta volt benne aszaltszilva ami [moderálva - a szerk.
] nem igaz a pofatlansagnak is van hatara kedves F***** S***** szemelyi jogok sertese miatt nem irom ki a nebet ! ! ! Senkinek sem ajanlom ezt az ettermet. . szepen be is irtam a panaszkonyvbe. . . amit tovabbitok az ANTSZNEK! majd 30 nap mulva varom a valaszt.
Ajánlás alapján mentünk erre a helyre,de nem bántuk meg. Kevés idő telt el a rendeléstől a kiszolgálásig. Finom és bőséges adagot kaptunk a feleségem és én is. És finom házias ízek voltak. Az étterem mellett a parkolás is egyszerű. Csak ajánlani tudom bárkinek.
Hangulatos,családias hely,nagyon jól főznek,udvarias kiszolgálás,szeretjük! Parkolás jol megoldott,wifi is van,kisebb rendezvényekre is kitűnő ( a nagyobbakra pedig ott van az Imregi Rendezvényház) Korábban is sokat jártam náluk,sőt a karácsonyi halászlét is ők főzték nekem.
Átlagos 2015. szeptember 12., kollégákkal járt itt
Nagyobb társasággal voltunk itt egy péntek este. Sajnos rántott libamájat rendeltem. Még soha nem ettem panírozva és mivel a csirke ill sertésmáj finom rántva, kíváncsi voltam. Nem volt jó ötlet. A panír brutálisan vastag és a zsírt teljesen magába zárja. A sütés ezen módja miatt az egész zavaróan zsíros és zsír ízű marad belül.
A krokett és a sült barack nem jó hozzá. A barack nem érvényesül, ahhoz kevés van belőle, a krokett meg szósz nélkül nagyon száraz ennyi panírral. Előtte a májgombóc leves nem volt rossz, de langyos volt és egy fura patthelyzetbe kerültem vele: mit csinál az ember ha a leves sós, a belevágott gombóc viszont sótlan? Kanalanként mégse sózhatom. . . A pincér készséges, csak a mindössze 3 fajta desszertből nem tudta megmondani hogy a fagyi kehely kb mekkora, hány gombóc kb és milyen fagyik vannak benne. Elment megkérdezni, 5 perc múlva visszajött, hogy sajnos elfogyott :( előzőleg a kollégámmal közölték hogy krumplipüré sincs már. Mindez péntek este egy forgalmasabb napon. Korábban ettem már itt finom mátrai borzast de rendeltem már ehetetlen marha steaket amit steak késsel se lehetett elvágni. Visszaküldtem. Summa: Cegléden nem nagy a választék, de az Imreginél van jobb. Számomra nem tudnak a középszerűségből kitörni, ezt 15 év tapasztalatából mondom ( akkor ettem itt először)
Az interneten olvasva változatosnak tűnt az étterem étlapja, és elfogadhatóknak az árai. Kibattyogtunk tehát a pusztulatba a városközpontból. Az egész személyzet az ételhordóval menüért érkező törzsvendégek körül ugrált. Rólunk elfelejtkeztek. A levest jó sokára hozták. Az italokat - külön felszólításra - még később.
Kétféle levest ettünk. Mindkettő langyos és ízetlen volt. Csak azért nem küldtük vissza megmikrózni, mert már így is rengeteget vártunk. A főétel is sokára jött. Az is ugyanilyen hőmérsékletű volt. Na meg becsapós: "Nyárs", az étlapon a sertéshúsok közé besorolva. Volt azon minden: csirke, friss cukkini, fonnyadt cukkini, csak éppen sertéshús alig. Még jó, hogy egyikünk csak utálja a csirkét, nem pedig allergiás rá! A családi kóceráj 3 különböző Imregi mesterrel dicsekedik. Nem tudom, hol a pokolban tüntették ki őket. Miért nem vesznek föl egy igazi jó szakácsot, aki nem családtag, viszont főzni tud?
Kiváló 2014. július 2., üzleti partnerrel járt itt
Tradicionális magyar konyha családi üzemeltetésben, mesterszakácsok által. Évtizedek óta ugyanazt a kiváló minőséget nyújtják mind a'la carte, mind a napi menüben. Akár üzleti ebédre, akár Családi rendezvényre, de akár party service jelleggel elvitelre/kiszállítva is bizonyítottak már és sosem csalódtunk Bennük! Szakképzett felszolgálás, bőséges adagok!
Itt mindig csaladias a legkor, es mas ettermekkel szemben igen nagy a tisztasag. A pincerek oda figyelnek az emberre, az adagok elegge nagyok, es mindig finomak.
Évekkel ezelőtt több alkalommal is kellemes emlékekkel távoztam a vendéglőből, így bátran indulam ebédelni családommal. Az udvariatlan és barátságtalan fogadtatást követően az éhségérzetünk is megszűnt . Így egy kávé elfogyasztását követően megköszöntük a "szíves vendéglátást" és hamar odébb álltunk.
Szerencsére a közeli településen egy kellemes csárdába botlottunk ahol finom vacsora feledtette "élményeiket".