Hotel Aquarell Cegléd ★★★★

Hotel Aquarell CeglédHotel Aquarell Cegléd
Hotel Aquarell CeglédHotel Aquarell Cegléd
119 fotó

Hotel Aquarell Cegléd bemutatkozása

A négycsillagos Hotel Aquarell Cegléden, a termálfürdővel átellenben különböző méretű és felszereltségű szobákkal és apartmanokkal, kiváló étteremmel és színvonalas szolgáltatásokkal várja vendégeit.

364 vendég véleménye alapján

4,1Ár / érték
4,2Szolgáltatás
4,4Étkezés
4,3Elhelyezkedés
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!

A Hotel Aquarell legnépszerűbb csomagjai

Hotel Aquarell Cegléd - Legjobb ár (1 éjtől)
Legjobb ár (1 éjtől)
44.805 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - 2 éjszakás ajánlat félpanzióval
Hotel Eger Park
80.820 Ft / 2 fő / 2 éjtől csodás félpanzióval

Hotel Aquarell Cegléd vélemények

Kiváló 2013. december 27.gyerekekkel járt itt
Húsvétkor töltöttünk néhány napot családommal a szállodában. Nagyon jól éreztük magunkat, legkissebbtől a legnagyobbig mindenki megtalálta a saját elfoglaltságát, programját. A nyuszisimogató igazán jó ötlet volt. Szép, tágas, tiszta szobák, kedves személyzet, finom ételek, és a wellness részleg is nagyszerű volt. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Kiváló 2013. december 27.a párjával járt itt
Esztétikus környezetben szívélyes kiszolgálás,maximális tisztaság, finom ételek. A már feldíszített karácsonyfa ontotta magából a fenyő illatát, mely az ünnep előtti ráhangolásban is sokat segített. Az uszodában az úszómester fiatalember (dec. 13-án, 14-én dolgozott),nagyon figyelmes, kedves személyiség. Köszönjük a dolgozók munkályát!
Kiváló 2013. december 27.gyerekekkel járt itt
Az összes száloda közül ennek a szállónak kiemelkedően jó a konyhája!
Egy kisgyermekkel voltunk, de gond nélkül telt az idő.
A szálloda elhelyezkedése, megközelítése egy kicsit körülményes, de ismételt igénybevétel esetén ez már nem jelent gondot.
Amennyiben módunkban áll, nyáron is felkeressük a szállót.
Kiváló 2013. december 27.a párjával járt itt
Nagyon jó, hely a pihenni vágyóknak, és a romantikára.
Kellemes volt a hangulat, és a személyzet is rendkívül kedves. A felszereltség kiváló, és nincs hiány semmiben. Csak ajánlati tudom másoknak, és amint tehetem vissza megyek újra. A hotel nagyon klassz helyen található, jól megközelíthető, és a környék is kulturált. Pároknak, vagy nagy családosoknak is egyaránt alkalmas pihenésre.
Kiváló 2013. december 27.a párjával járt itt
Nagyon klassz hely, mindnekinek csak ajánlani tudom. Egy dolgot kellene kicsit jobban szem előtt tartani: az étkezéseknél és a kertben a gyerekekre kellene kicsit jobban gondolni. Sok a különleges étel, de a gyerekek azt nem szeretik. A kertben pedig hiányzik egy játszótér és focipálya, amit a gyerekek használhatnak, tehát marad a medence, ahol nem ugrálhatnak, és a játszószoba, ami levegőtlen.
Átlagos 2013. december 10.a párjával járt itt
Sok jót hallottunk a ceglédi gyógyvízről, így kíváncsiak voltunk rá. Nagyon jó, hogy a szállodán belül van gyógyvíz, de az komoly tervezési hiányosság, hogy csak egy WC van az egész fürdő komplexumban! Olyan zárt zuhanyozó, ahol át is lehetne öltözni, fürdőruhát kicentrifugálni,stb- hát ilyen egyáltalán nincs, pedig ez minden ilyen helyen szokott lenni!
2013. december 8.a párjával járt itt
A wellness és a szálloda nagyon rendben van, bár a vizes élmény elemeket elég ritkán élvezhettük. A szobát franciaágyasra kértem, nem azt kaptam érkezéskor, de korrigálták és nagyon jó kis szobánk lett. A szálloda leggyengébb láncszeme az étkezés.
Kiváló 2013. november 28.gyerekekkel járt itt
Amikor először jártunk ebben a szállodában tél volt.Akkor elhatároztuk, hogy majd a gyerekekkel nyáron eljövünk ide.Nem bántuk meg és a gyerekek is jól érezték magukat.Az ételekből mindenki tudott választani magának.A wellness részlegből alig lehetett Őket kicsalogatni.Röviden:ajánlom mindenkinek.
Kiváló 2013. november 28.a párjával járt itt
Tetszett a szálloda hangulatos épülete, a személyzet udvarias, figyelmes segítőkész jelenléte bármely területen, bármikor.
Az ételek változatosak, ízletesek, dekoratívak voltak. A reggeli kicsit lehetne változatosabb. Többféle felvágottra, sajtra gondolok.
A wellness minden igényt kielégít, a medencéktől kezdve a masszírozástól a többi kényeztetésen át.
Örülünk, hogy itt lehettünk! ! !
Köszönettel: Kelemen Péterné
2013. november 27.gyerekekkel járt itt
Ebben a szállodában kétszer töltöttünk egy-egy hétvégét. Első alkalommal minden (szoba, ellátás, wellness) nagyon rendben volt, de a második -akciós- alkalommal az ételek minősége nem volt olyan jó, mint előzőleg. A wellness részleg nagyon klassz, imádjuk a gyógyvizes medencéjüket!
Hotel Aquarell Cegléd a térképen
2700 CeglédFürdő út 24.
Foglalás: +36 1 4578450 (Szállásvadász)
Bejelentkezés
Kijelentkezés
Wellness szolgáltatások
• szauna • Fitnessz center • Spa & wellness center • masszázs • pezsgőfürdő • termálvíz, illetve gyógyászati létesítmény • élménymedence • gőzfürdő • infraszauna • finnszauna • merülőmedence • gyógymedence • bioszauna • napozóterasz
Internet
• Ingyenes WI-FI a szobákban
Szép kártya elfogadás
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Szabadtéri parkoló, kamerával felügyelt: 1000 Forint / éj (Foglalás nem szükséges)
Kisállat bevihető
• Macska, 8 kg-ig: 5000 Forint / nap (Foglalás szükséges)
• Kis testű kutya, 8 kg-ig: 5000 Forint / nap (Foglalás szükséges)
• Egyéb kistestű háziállat, 8 kg-ig: 5000 Forint / nap (Foglalás szükséges)
Étkezés
• bankett rendezési lehetőség • étterem / kávézó • szobaszervíz • medence bár • gyermekmenü • laktózmentes étkezési lehetőség • étterem • bár
Kapcsolódó cikkek
Legnépszerűbb cikkek