Átlagos 2017. márciusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2017. április 1.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Évek óta visszajáró vendég vagyok az Aquarellben. Már minden évszakban voltam itt.
Pozitívumok:
A tisztaság. Nyugodt, szép környezet. Az étkezéseknél a pincérek nagyon kedvesek. A szobák is tágasak.
Sajnos azt vettem észre , hogy kicsit hanyatlás érezhető bizonyos dolgokban. Mik is ezek? Lássuk.
A kertben és a medencék körül jóval kevesebb szék és pihenőágy van, mint ahány vendég akár hétköznapi napon.
A fürdőköntösöket mintha a kutya megrágta volna. Itt lyukas, ott szakadt.
A szauna melletti mosdót megszüntették, csak a -1 szinten van mosdó legközelebb.
A jacuzziba is bepakoltak gyerekjátékokat. Mindenhol gyerekek vannak. Nincs külön gyerekmedence.
A fürdőszobában a csapvíz émelyítően büdös.
Az ételek már nem annyira ízletesek, mint amikor a nagyon kisnövésű séf készítette pár éve. A reggeli frissen előttünk készített rántotta is elmaradt már.
A párnák az ágyban nagyon kényelmetlenek.
A szomszéd erkélyen valaki állandóan dohányzott és mivel nincsenek rendesen leválasztva az erkélyek között átjött a szobába a cigifüst.
A recepciós kicsekkolásnál kérésünk ellenére nem hívott nekünk taxit, csak lediktálta a telefonszámot. Majd a taxis 2740 Ft ért vitt ki minket a 8 km-re lévő vasútállomásra. Induláskor 1200 Ft ról indult.
Hosszú évek óta járunk ide vissza kisebb-nagyobb szünetekkel. Tetszett a cica jelenléte. Változatosak voltak az ételek. Cukrosként kicsit nehezebb volt a dolog mert volt, hogy szinte csak panírozott ételek voltak. Régebben a séf reggel készített személyesen rántottát gombával, szalonnával ki...
Karácsonykor töltöttünk négy napot a szállodában. A szoba elég tágas, kényelmes, a standard szoba erkélyes is, az ágy nekünk kicsit puhának tűnt. Az étkezésnél a vacsorák egészen kiválóak voltak, karácsonyi ételek és egészségtudatos ételek is szerepeltek a kínálatban, hal és vadételeket is...
Összességében elégedettek voltunk mindennel, a kaja bőséges és nagyon jól elkèszített, a fürdő részlegen először azt gondoltam ez a két kis szauna nem lesz elég ha sok ember van de ez alatt a 4 nap alatt nem voltak annyira sokan mindig volt hely a szaunába és a vízben is. A futópálya a tó...