Hotel Aquarell Cegléd ★★★★

Hotel Aquarell CeglédHotel Aquarell Cegléd
Hotel Aquarell CeglédHotel Aquarell Cegléd
119 fotó

Hotel Aquarell Cegléd bemutatkozása

A négycsillagos Hotel Aquarell Cegléden, a termálfürdővel átellenben különböző méretű és felszereltségű szobákkal és apartmanokkal, kiváló étteremmel és színvonalas szolgáltatásokkal várja vendégeit.

364 vendég véleménye alapján

4,1Ár / érték
4,2Szolgáltatás
4,4Étkezés
4,3Elhelyezkedés
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!

A Hotel Aquarell legnépszerűbb csomagjai

Hotel Aquarell Cegléd - Legjobb ár (1 éjtől)
Legjobb ár (1 éjtől)
44.805 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - 2 éjszakás ajánlat félpanzióval
Hotel Eger Park
80.820 Ft / 2 fő / 2 éjtől csodás félpanzióval

Hotel Aquarell Cegléd vélemények

2023. június 11.a párjával járt itt
Mivel több esetben jártunk itt korábbi években, tudtuk és vártuk is a hely által nyújtott és megtapasztalt dolgokat. Ami elsőre megdöbbentett és hiányzott, hogy a falakon nem voltak képek (Radnai Zoltán tűzzománc festményei) amiből korábban vásároltunk és büszke tulajdonosai vagyunk, és lakásunkban megbecsült helyre került.
2023. június 10.a párjával járt itt
A szállodára valóban ráfér egy "ráncfelvarrás", különös tekintettel a fürdőszobákra. Ezt a hiányosságot azonban eliminálja az ott dolgozók kedvessége, hozzáértése és segítőkészsége, a szolgáltatások színvonala, a környezet tisztasága és szépsége. Na és persze a gyógyvíz áldásos hatása.
2023. június 4.a párjával járt itt
A hotelba 3. alkalommal jártunk. Újra visszatérnénk máskor is.
Egészségügyi problémám miatt ha nem tudtam választani az ételek közül akkor azt elkészítették.
Ajánlani tudom mindenkinek aki pihenésre vágyik.
A személyzet kedves, segítő kész.
Amit negatívumként tapasztaltunk: a fehér fürdőköpenyek beszürkültek, mosottak, nem egy négy csillagos szállodához illő.
2023. június 3.a párjával járt itt
Kutyával voltunk. Az erkélyre nem tudtuk kiengedni, mert kifért a rácson. Kimehetett volna a tetőre. Én a napozóteraszra építenék egy nyári, úszásra alkalmas medencét. Elférne az oda. Több helyen jártunk már. Tetszene, ha a recepción lennének kerékpáros útvonal ajánlatok. Az esti élőzene nagyon tetszett, de jobb reklámozással többen lejöttek volna. Ezzel együtt jól éreztük magunkat.
2023. május 11.barátokkal járt itt
Én már sokadszorra jártam a hotelban a gyerekeim jóváltából. Most azonban a barátnőmmel mentem aki nem győzőtt áradozni, molyen jól érzi itt magát. Élvezte a medencéket a napozást a kinti részen, persze velem együtt. Én már tudtam milyen szolgáltatások várnak ránk , nem csalódtam most sem. Köszönjük Önöknek !
Bronz fokozatú értékelő
Kiváló 2023. április 27.a párjával járt itt
A szoba és berendezése nagyon tetszett. A kifogástalan tisztaság, az apró figyelmességek (cipőkanál,jegyzettömb,toll,stb. ), a fürdőszoba felszereltsége, a wellness részleg praktikussága mind elismerést érdemel. Nekem hiányzott egy 25 méteres úszómedence és kissé zavaró volt az étteremben az asztalok zsúfoltsága.
Átlagos 2023. április 24.a párjával járt itt
Finomak voltak az ételek, a szemelyzet kiváló. A wellness későn, csak 9 órakor nyitott, és sok volt a pici gyerek, hosszan tartó síkások. A nagy medence szinte csak őket szolgálta. Lehet, h a hétvége nem ideális ifőszak a nem gyermekkel utazóknak a szállodájukban, v mindennap hasonló lehet? Nagyon szép lett a tó környéki megújult sétaút. Nem számítottunk a kapott tetőtéri szobára.
2023. április 23.a párjával járt itt
A reggelinél több alkalommal hiányzott a friss péksütemény ,volt több alkalom mikor 1db sem volt. ˙(kifli,zsemle )
A debreceni kolbászt,és a Virslit szerintem nem vízben kéne tárolni ,hanem melegentartó edényben mert szétázik mire el lesz fogyasztva. A lefogyott ételeket lassan pótolták. Javasolnék még 1-2 fajta hideg ételt is a vacsoránál.
Kiváló 2023. április 15.a párjával járt itt
Nagyon jól éreztük magunkat. A személyzet mindenben segítő kész. Tiszta szobák, kellemes légkör mindenhol. Az étterem tágas, rendezett. Finom, választékos ételek vártak minden nap. A wellness részlegben a medencék változatosak, gyerekeknek is kitűnő fürdési lehetőséget kínálnak.
Kiváló 2023. április 12.gyerekekkel járt itt
Szuper élményben volt részünk. A szoba tágas, kényelmes, minden be volt készítve a gyerekeknek is. A reggeli választékba verhetetlen, vacsorára elférne még egy-két fogás, de összességében szuper. Van külön gyereksarok az étteremben is. A programok közül mindkét gyermekünknek találtunk megfelelőt és a játszószoba is jól felszerelt, élvezhető.
Hotel Aquarell Cegléd a térképen
2700 CeglédFürdő út 24.
Foglalás: +36 1 4578450 (Szállásvadász)
Bejelentkezés
Kijelentkezés
Wellness szolgáltatások
• szauna • Fitnessz center • Spa & wellness center • masszázs • pezsgőfürdő • termálvíz, illetve gyógyászati létesítmény • élménymedence • gőzfürdő • infraszauna • finnszauna • merülőmedence • gyógymedence • bioszauna • napozóterasz
Internet
• Ingyenes WI-FI a szobákban
Szép kártya elfogadás
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Szabadtéri parkoló, kamerával felügyelt: 1000 Forint / éj (Foglalás nem szükséges)
Kisállat bevihető
• Macska, 8 kg-ig: 5000 Forint / nap (Foglalás szükséges)
• Kis testű kutya, 8 kg-ig: 5000 Forint / nap (Foglalás szükséges)
• Egyéb kistestű háziállat, 8 kg-ig: 5000 Forint / nap (Foglalás szükséges)
Étkezés
• bankett rendezési lehetőség • étterem / kávézó • szobaszervíz • medence bár • gyermekmenü • laktózmentes étkezési lehetőség • étterem • bár
Kapcsolódó cikkek
Legnépszerűbb cikkek