2009-ben a Ceglédet elkerülő, Kecskemétet Budapesttel és Szolnokkal összekötő út mellett nyitotta meg kapuit a Kék-Narancs Panzió, mely mind a mai napig családi vállalkozásként üzemel.
Férjem és két munkatársa ceglédi munkavégzés miatt kellett hogy megszálljanak valahol, viszont a munkájuk olyan volt, hogy sajnos éjszaka is dolgozniuk kellett. A szálláshelyen közölték, hogy este 9-kor bezárják az ajtót és utána már nem lehet kimenni - bejönni. . . Ja és kulcsot nem adnak, mert nem gondoljuk hogy szabadon ki-be fog járkálni ott "bárki".
. . Erről ennyit. . . Este 7 órakor kellett hozzáfognom szállást keresni, mert nem tudtak - és ezek után nem is akartak - ezen a helyen maradni. . . Ja és kifizettetett velük 6. 000,- Ft-ot takarításra. . .
Kék-Narancs Panzió válasza
"Kedves" asszonyom! A férje és munkatársai tartózkodtak a panziónkban. Megbeszéltünk velük az érkezéskor MINDENT! Késő, este derült ki,hogy éjszaka is dolgoznának. Mivel így nem tudtuk a ki-be járkálást megoldani,MEGBESZÉLTÜK,hogy keresnek más szállást! A szobát elfoglalták,az ágyakat,tusolót,wc-t használták.
Ő megértette,hogy valamennyi használati díjat fizetnie illik. Az ár FELÉT kértem el! :-) Ő teljes mértékben elfogadta,megértette és megelégedve távozott! Nem értem az Ön reakcióját! :-( Sajnálom ,hogy a részletek ismeretének a hiányában ilyeneket ír! A legnagyobb szállásközvetítő oldalon elolvasva az értékelésünket bizonyítja,hogy a környék legmagasabb pontjával rendelkezünk, és szinte csak kiváló értékelésünk van! :-) Köszönettel, Tóth Tibor
2016. január 19., Kék-Narancs Panzió, üzemeltető