Ide se megyek mégegyszer

Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont CeglédCeglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont Cegléd a térképen

Kihagyható 2018. júniusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2018. június 14.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
A nyári bejáratnál a pénztárosa kérdésünkre, hogy - hol tudunk a gyógyfürdőbe bemenni? elküldött a kerítésen kívül sétáljunk 300 métert. A fürdő bejáratán viszont nem engedtek be, mert nem ott vettük a belépőt. Itt a biztonságőr vissza küldött a jegyváltás helyére.
A sétáltatás meghozta a hangulatunkat. Majd folytatódott, hogy sehol egy tájékoztató tábla, útjelző. A medencék kicsik nem a várt, beengedett tömegre méretezettek. Az ülőmedencék kényelmetlenek, nem ülésre lettek kialakítva. Fájós derékkal a gyógymedencében csak megfájdul jobban az ember dereka, mert nem lehet azt megtámasztani.
A gyógyulni vágyóknak egyáltalán nem ajánlom.
Csak a gyerekeknek és a fiataloknak való egy a fürdő. A feliratból ha levakarják a gyógyfürdő szót akkor nem csalódhat az odalátogató.

Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont további értékelései

2024.10.30a párjával
Érdekes
Több különböző vízhőmérsékletű medencéből lehet választani. A folyamatos páraelszívás növeli a komfortérzetet. Kellemes masszázs is igénybe vehető.
2024.08.21családjával
Kihagyható
Évről évre visszajártunk. Ennyire algás, piszkos még nem volt főleg a barlang gyerekmedence. A személyzet az élménymedence különböző programjait kényük-kedvük szerint kapcsolgatják, vagy nem. Inkább nem. 2024-ben csalódás volt számunkra a fürdő.
2024.07.01barátokkal
Nagyon szuper az aqua park, rendszeresen járunk oda. Viszont embertelen körülménynek tartom, hogy a diákok a medencéknél a tűzőnapon állnak, nincs egy napernyő felettük!!!
Hotel Aquarell Cegléd - Legjobb ár
Hotel Aquarell Cegléd