Gyorsan el telt az idő

Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont CeglédCeglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont Cegléd a térképen

Kihagyhatatlan 2019. augusztusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2019. augusztus 14.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Gyerekekkel voltunk. Több medence is volt a számukra. A gyerekek és mi is jól szórakoztunk. Gyorsan el is telt az idő. Szép, rendezett nagy zöld területek. A belépő néhány más hasonló fürdőhöz viszonyítva kedvezőbb.
A gyerekek miatt ritka, hogy zárásig maradunk valahol, de mivel jól szórakoztak gyorsan eltelt az idő. Igaz kicsit korainak tűnt a 19 órás zárás augusztus elején.

Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont további értékelései

2024.10.30a párjával
Érdekes
Több különböző vízhőmérsékletű medencéből lehet választani. A folyamatos páraelszívás növeli a komfortérzetet. Kellemes masszázs is igénybe vehető.
2024.08.21családjával
Kihagyható
Évről évre visszajártunk. Ennyire algás, piszkos még nem volt főleg a barlang gyerekmedence. A személyzet az élménymedence különböző programjait kényük-kedvük szerint kapcsolgatják, vagy nem. Inkább nem. 2024-ben csalódás volt számunkra a fürdő.
2024.07.01barátokkal
Nagyon szuper az aqua park, rendszeresen járunk oda. Viszont embertelen körülménynek tartom, hogy a diákok a medencéknél a tűzőnapon állnak, nincs egy napernyő felettük!!!
Hotel Aquarell Cegléd - Legjobb ár
Hotel Aquarell Cegléd