Ceglédbercel

Ceglédbercel
CeglédbercelCeglédbercel
CeglédbercelCeglédbercel

Ceglédbercel bemutatása

Ceglédbercel község Pest megyében, Budapesttől délkeletre, 60 kilométerre fekszik Albertirsa és Cegléd között. A község déli határában folyik a Gerje patak.
Nevezetességei közt ismert a római katolikus, illetve református temploma, a falumúzeum, és a horgásztó.

Evés, ivás Ceglédbercelen (1)

Nem találtad meg a helyet, amit keresel?
Van olyan étterem, amit értékelni szeretnél, de nem találod az oldalon?
Töltsd ki az étteremajánló űrlapunkat!

Ceglédbercel és környéke legfrissebb értékelései

2025.01.28egyedül
Kedves kiszolgálás, barátságos fogadtatás, finom ételek,italok, kultúrált,tiszt hely, jó hanulat,gyors kiszolgálás Ajánlom mindenkinek aki arra jár
2025.01.27a párjával
Nem először jártunk itt,ismét jól éreztük magunkat.Az itt dolgozók nagyon kedvesek,mosolygósak. Az ételek nagyon finomak voltak. A szálláshelyünk apartman jellegű volt,tetszett.A wellnes rész is szép,a benti és kinti medencék is megfelelőek voltak számunkra. Köszönünk szépen mindent,jól telt a...
2025.01.27egyedül
Már korábban próbálkoztam, de akkor kevés volt az idő. Ma direkt ide mentem, lássuk az újat, milyen ez? Hát olyan vegyes... vietnami, japán, thai, meg amit akarsz. Érdekes, hogy az a srác, akivel két napja egész jól elbeszélgettünk magyarul, ma nem bírta ezt a nyelvet, bár ugyanaz a széles mosoly...

Ceglédbercel és környéke kedvelt szállásai

Ceglédfürdő Apartmanpark és Kemping Cegléd - Hétvégi ajánlat, éjszakai fürdőzéssel!
Ceglédfürdő Apartmanpark és Kemping Cegléd
Hotel Stáció Vecsés - Újévi felfrissülés
Hotel Stáció Vecsés
Legfrissebb bejegyzések

Népszerű szálláshelyek Ceglédbercel és környékén

Libra Hotel VeresegyházLibra Hotel, VeresegyházCsomagok már 16.500 Ft/fő/éj ártól
52 értékelés
24 értékelés
Hotel Stáció Wellness & Konferencia VecsésHotel Stáció Wellness & Konferencia, VecsésCsomagok már 23.725 Ft/fő/éj ártól
74 értékelés
Aranyhomok Business & Wellness Hotel KecskemétAranyhomok Business & Wellness Hotel, KecskemétCsomagok már 12.240 Ft/fő/éj ártól
42 értékelés