A kisváros főútja mellett közvetlenül, a hírneves fagylaltozóval szemben található egyszerű, jellegtelen küllemű és beltartalmú albán típusú pékség. Az épület előtt a ledöngölt földes területen szabadon lehet parkolni. Átutazóban jártam itt, gyorsan el tudtam intézni a dolgot.
A kínálat eléggé szerény volt csütörtök délután, de ezen belül a megszokott termékeket kínálják itt is, mint az országban bárhol albánéknál. A pultban egy középkorú hölgy szolgált ki. Árak középkategóriásak, azért az ár-érték arány erősen billeg, mert annyira nem kapni itt sok/nagy értéket, de gyors éhségoltónak azért megfelel. Mini csigákat vásároltam, amelyek el is fogytak annak rendje s módja szerint otthon. Be kell valljam végezetül, hogy csak az értékelés végett tértem be ide, nem számítottam nagy élményre, nem is kaptam.