Kiváló 2017. júliusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2017. július 19.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A vendégház egy csendes faluban található, egy Xlll. századi templom közelében. A házat egy gyönyörű, hatalmas füves kert veszi körül. A kertben van egy kis patak is, kemence, fából készült hinták, padok és asztalok. A ház minden részlete nagyon szép és hangulatos. Három vendégszoba található benne, ezek közül az egyik akadálymentesített. Egy nagy közös konyha van, a szobákhoz külön fürdőszoba tartozik. Padlás és szénaszállás, szaunaház is van. A kert végében, elkerítve, tyúkok, lovak és kutyák vannak. A tulajdonosok nagyon kedvesek és segítőkészek. Kisgyermekes családok, vagy baráti társaságok számára is ideális hely, valamint azoknak, akik tökéletes nyugalomra és szép környezetre vágynak. A szobákról és az épületről a szállás saját honlapján láthatunk képeket. Gyönyörű a közelben levő Árpád-kori templom és nagyon érdekes az egykori kiskastélyban kialakított múzeum. Nagyon sajnáltam, hogy a konyhában levő gyönyörű kemencét nem tudtuk használni. Az udvari kemencében viszont igazi, sokáig ízletes házi kenyeret lehet sütni.