A szállás fantasztikus volt. Kényelmes, tiszta és otthonos. A személyzet kedves és segítőkész volt. Az ételek isteniek voltak én ilyen jókat még nem ettem. A kültéri medence nagyon tiszta és karbantarott volt de az ablakunk az útra nézett és sok kamion járt arra így nem tudtuk nyitva hagyni az ablakokat mert túl nagy volt a zaj. Jövő nyáron is megyünk. . . . . .
3 éjszakát töltöttünk a hotelben, ami nem okozott csalódást! A szállodában tisztaság, udvarias személyzet gyönyörüen rendben tartott kert medencével napágyakkal, fedett kiülővel. A tetőterasz is nagyon szépen kialakitott kényelmes kiülőkkel hangulatos megvilágitással. Mi a Bankok szobát kaptuk, nagyon kellemes a szemnek a látvány, csak az ágy!
:-), na az nagyon recseg ropog. Minden fordulásnál az egész szálloda hallja a nyekergését. A reggeli finom és bőséges, az étlapról választott vacsora is két este nagyon finom volt a harmadik estén biztos szakács váltás lehetett, mert ott már picit gyengébb volt a minőség. Összességében meg voltunk elégedve és ha arra visz utunk itt fogunk megszállni ujra.
A Hotel egy kis városkában helyezkedik el, ami már első pillantásra is barátságos hangulatot áraszt. Bécs közelsége miatt kitűnő választás. A madridi szobát kaptuk meg, ami elképesztően gyönyörű és romantikus volt a színeivel, berendezéseivel, baldachinos ággyal. A Hotel kertje is hangulatos: kinti medencéjével, napágyaival, teraszával. Az ételek finomak és bőségesek voltak.