Az állandó kiállításon megismerhetjük a feltárás körülményeit, az itt talált kőeszközök s az emberi csontok I. számú másolatait, melyek korábban a Természettudományi Múzeumban voltak kiállítva.
E leletek nemzetközi jelentőségét mi sem bizonyítja jobban, mint az a tény, hogy amikor a francia régészek megtudták, hogy a Suba-lyuk települése, Cserépfalu múzeumot kíván berendezni a barlangról s az abban talált leletekről, a féltve őrzött és bemutatott I. számú másolatokat településünknek ajándékozták; így ezek a világhírű leletek csak itt, a mi Múzeumunkban láthatók. Nyitva tartás:V. 1-IX. 30. : K-Szo 10-16KiállításokA subalyuki ősember élete, leletanyagaA 30-70. 000 évvel ezelőtt, a felső pleisztocén korban élt Neander-völgyi ősember legjelentősebb leleteit itt tárták fel 1932-ben Dancza János felfedező és Kadic Ottokár vezetésével. Fotókon látható a barlang megközelítése, olvasható egy interjú Dancza Jánossal, és megtekinthető a felfedező korabeli sítalpfája is. A barlang és a leletek jelentőségét bizonyítja, hogy a helyet 1948-ig Mussolini-barlangnak nevezték.
Kihagyhatatlan 2016. július 15.gyerekekkel járt itt
Jó pár éve nem jártam itt! Meglepődtem, hogy egy étterem és egy múzeum (kiállítás) épült a Suba-lyuktól pár méterre. A játszótér szuper. A Suba-Lyuk ősember barlang megmászása a lányomnak, aki 2. 5 éves segítséggel, de könnyen ment! Boldog volt, amikor felért! :) Viszont egy szemetest tehetnének a nyársaló mellé, mert felvinni feltudja a p.
. . t az ételt, italt, de levinni nem és eldobálja össze-vissza. Csúnya látvány. Ez elszomorított minket! Sok emberrel találkoztunk, gyerekekkel, idősekkel! Öröm oda elmenni legalább egyszer, aki teheti! :)