5 éve voltunk már itt; nem romlott le ! A személyzet kedves, van szállodai szoba bungalow és apartmanház is, különböző kényelmi fokozatokkal. Az étel a szokásos, bőséges , de inkább csak vacsoránál. A reggeli nem annyira választékos, de a kávék finomak!
Inkább csak az lehet zavaró, h lehetőség van éjszakai fürdőzésre, mert a kinti jacuzzit fűtik akkor is, de akinek a medencés oldalon van a szobája, akkor az hangos.
A hely szép, parkilag is szépen karbantartott. Van kinti medence; közepes méretű. Az étkezés normál; mind választékban, mind ízvilágban. Bár ha nem elég korán ment valaki, már nem jutott pl. dinnye. Tehát kevésbé romlandó étel. Kb. 1 órával a vacsora vége előtt már nem volt.
A személyzet aránylag kedves, ámbár többször találkoztunk hozzá nem értőn viselkedő beosztottal - recepció, szerelés ( lásd alább. ). Viszont: A vendégházakban nagyon kicsi a hely, még 4 emberre is, nem hogy többre. A gardrób az ágy előtt található, így nagyon kényelmetlen használni. Összességében kevés a pakolóhely. Reggel 6:30-tól rendszeresen nem volt víz ! Nem vagyok koránkelő, maximum a wellness miatt, de többször fordult elő, h reggel 8-ig nem volt víz ! Érkezés után pár órával pedig órákig nem volt villany, pedig közvetlen érkezéskor még igen. Ezáltal nem működött a hűtő. A szerelésre várni kellett elég sokat. Júliusban ezek a hiányosságok még szembetűnőbbek. Ámbár amennyire dicsérték a helyet, számomra ezek a hibák elfogadhatatlanok egy 4*-os hotelben.