Szörnyű 2015. augusztusban járt ittÉrtékelt: 2015. augusztus 22.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Nem volt rendessen kitakarítva (mikro mögött,és a pult),a zuhanyzás/fürdés után a víz lassan folyt le a kádban (kipucoltam a lefolyót,és jó lett).Éjjel a személyzetis kisasszony leánybucsúját az apartman területén "ünnepelte" amely nem igazán volt vendégbarát,és a pihenésünket valamelyik másik kategóriába sodorta!A szauna nem volt beüzemelve,a jakuzzi meg letakarva állt kint... Ami viszont jó volt(!!!) a gyógyfürdő max. 5perc séta,köntösben át lehet sétálni oda!Kevés vendég amolyan családias hangulat!A személyzet segítőkész (leszámítva az éjszakát)!Rugalmassak a szoba elhagyásának időpontjában ha nem érkezik más a szobába!Reggelinél friss kávét adnak,nem valami gagyit!
Higiénia kiváló szoba kényelmes fürdőszoba patyolat tiszta. Reggeli bőséges a személyzet udvarias segítőkész. Udvar rendezett,a masszás első osztályú volt. A strand kb 30 méterre található. Nyugalom szigete. Köszönjük Ildikó.
Tiszta, rendezett mindennel felszerelt apartmanszobák nyugodt környezetben mégis mindenhez közel. Dóriék nagyon kedvesek, segítőkészek. Nekünk még az érkezésünkre kerékpár gyerekülést is vettek és felszerelték! Finomak voltak a reggelik, miközben Ildi várja minden kérésünket!