A Relaxo apartmanház 2013 tavaszán nyitotta meg kapuit a cserkeszőlői gyógy- és strandfürdő közvetlen közelében ( az új fürdő bejárattól 50 m-re). A csendes, nyugodt nyaraló övezetben fekvő házban kényelmes, családias hangulatú apartmanok kerültek kialakításra.
A házban 2 földszinti apartman és 5 emeleti apartman található, melyek 2, 3 és 5 személyesek. Igény szerint pótágyakat valamint a kisgyermekek részére gyermekágyakat biztosítunk. A klimatizált apartmanokban jól felszerelt konyhák (2 főzőlapos tűzhely, páraelszívó, mikrohullámú sütő, kávéfőző, hűtő fagyasztóval, konyhai eszközök, edények) valamint fürdőkádas/zuhanyzós fürdőszobák hajszárítóval, köntössel, LCD tv, házi telefon, internet-csatlakozási lehetőség várja az idelátogató vendégeket. Mozgáskorlátozott vendégeink számára akadálymentesített lakrészek készültek a ház földszinti részében. Saját éttermünkben reggelit illetve igény szerint félpanziós ellátást is biztosítunk. A vacsora a közeli Thermál Étteremben fogyasztható. A kellemes kikapcsolódás élményét szeretnénk biztosítani , ezért a hozzánk látogatók számára igénybe vehető finn és infra szauna, frissítő masszázs valamint teljes körű kozmetikai kezelések. A ház udvarán kamerával őrzött, zárt parkoló található. Konferencia termünkben vállaljuk kisebb családi és céges rendezvények szervezését, meleg ételek szervírozását. Szeretettel várjuk pihenni és kikapcsolódni vágyó vendégeinket!
Nem volt rendessen kitakarítva (mikro mögött,és a pult),a zuhanyzás/fürdés után a víz lassan folyt le a kádban (kipucoltam a lefolyót,és jó lett). Éjjel a személyzetis kisasszony leánybucsúját az apartman területén "ünnepelte" amely nem igazán volt vendégbarát,és a pihenésünket valamelyik másik kategóriába sodorta!
A szauna nem volt beüzemelve,a jakuzzi meg letakarva állt kint. . . Ami viszont jó volt(! ! ! ) a gyógyfürdő max. 5perc séta,köntösben át lehet sétálni oda! Kevés vendég amolyan családias hangulat! A személyzet segítőkész (leszámítva az éjszakát)! Rugalmassak a szoba elhagyásának időpontjában ha nem érkezik más a szobába! Reggelinél friss kávét adnak,nem valami gagyit!
Igazán kellemes,családias,kényelmes,gyerekek szempontjából is tökéletes. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Köszönöm a rugalmasságot is,hálásak vagyunk. Biztosan visszatérünk még. Nem volt gond a 3 gyermek sem. Sok helyen ez probléma volt és nem szívesen láttak minket. További sok sikert kívánunk nektek. Csak így tovább. Dórinak is köszönünk mindent.
Először,de nem utoljára pihentünk pár napot ebben a szuper apartman házban. Csak ajánlani tudom. Ízlésesen berendezett kényelmes szobák,amik ragyogtak a tisztaságtól. Dórikát külön kiemelném a figyelmessége és a segítőkészsége miatt. A reggeli bőséges svédasztal,olyan nincs,hogy nem lakik jól az ember a kávé isteni. Felejthetetlen élményben volt részünk. A fürdő nagyon közel található.
Második alkalommal jártam a házban barátaimmal. Nem csalódtunk, azt kaptuk amire vártunk. Szép, tiszta,tágas, ízlésesen berendezett, szállás. Némelyik négy csillagos szálloda etalonként tekinthetne rá, a "Hűség-Városából" talán még példát is tudnék. A személyzet, a mindig mosolygós Dóri, rugalmasan kezeli, ha kizárják az épületből.
/ ami nekünk sikerült :-) / Bőséges reggeli, figyelembe véve az egyéni kívánságokat is, ami adott esetben nem szokványos. A dézsa felejthetetlen élmény. Összességében a házat ajánlani tudom, mindenkinek akinek fontos, hogy a vendég az "vendég" legyen!
Kedves fogadtatás, segítőkész személyzet. Szép tiszta, rendezett. Nagyon jó a fürdő hátsó bejáratához való közelsége. A reggeli finom és megfelelő mennyiségű, talán lehetne egy kicsit választékosabb. Az apartman jól felszerelt, kényelmes. Említésre méltó negatívumot nem találtunk. Összességében jó szívvel ajánlható mindenkinek.
Nem lehet ezt ennyire egyszerűen leírni!! Ki kell próbálni!! Minden tökéletes a szállás, az étkezés ,a kiszolgálás, egy helyen minden a kényelem a luxus!! A strand közel!!Mi a párommal nem először voltunk itt és mondhatom nem is utoljára!!Családdal,barátokkal vagy szak szerelmesen!! Mindenhogy tökéletes!!:D Köszönjük!!
Relaxo Apartmanház válasza
Köszönjük az elismerő szavakat! Nekünk mindig a vendégek elégedettsége a legfontosabb! Várunk vissza Benneteket!
Fantasztikus szilveszteri bulin vettünk részt a Relaxoban: 5 család, egy hadseregnyi kölökkel. Az egész apartmanház a mienk volt! Véleményünk szerint a hely kiemelkedően jó, a személyzettel maximálisan elégedettek vagyunk, az udvari dézsa -10 fokban pedig szuperszónikus!
:) A ház maximálisan hozzájárul a pihenéshez, az ellátás remek és külön öröm volt számunkra a gyerekbarát elhelyezés. Visszajövünk és ezt senki se vegye fenyegetésnek! :)))
Relaxo Apartmanház válasza
Köszönjük! Puszillak benneteket!!Remélem hamarosan találkozunk!! Kata :-))
Barátainkkal (18-an) az egész apartmanházat kibéreltük és 10 napot töltöttünk itt. Teljesen megfelel minden az interneten leírtaknak. A hely színvonala, a tulajdonosok segítőkészsége, kedvessége, az ellátás,maga a szálláshely a legjobb nyaralásunk egyik színhelye volt, és nagyon gyerekbarát a hely.
Komolyan mondom, hogy vetekszik a négy csillagos szállodákka, de ez a szállás még pénztárcabarát is! Mindenképpen érdemes felkeresni, ha luxus körülmények között szeretnél eltölteni egy kis időt. Mi 18-an még biztosan újra a vendégek közt leszünk. Köszönjük Kata! :-)
Relaxo Apartmanház válasza
Nagyon aranyosak vagytok, köszönjük az elismerő szavakat! Mi is nagyon meg voltunk elégedve veletek, szuper csapat vagytok! Remélem még találkozunk! Köszönjük a gyönyörű ajándékot! Kata
Választásunk a fényképek alapján esett a Relaxo Apartmanházra, mely valóban hűen tükrözte a valóságot. Fantasztikus a színek harmóniája, a terek, bútorok tervezése. Igényességről árulkodik minden négyzetcentimétere, konyhai, fürdőszobai felszereltsége. A tulajdonos Hölgy kedves, segítőkész, korrekt. Na és a paplan! ?
Elárulom, utolsó napon csakazértis lehúztam a huzatot, hogy megnézzem milyen paplannal takaróztunk, mert csudajó érzés volt aludni benne. . . . . . . az én Drága Férjecskémmel! Próbáld ki Te is! ! ! A TAKARÓT. . . :-)
Kedvesemmel ez januárjában és jelenleg (húsvét) is itt pihenünk. Már első alkalommal annyira elvarázsolt mindkettőnket az apartman, melynek megtervezése, színvilága, tisztasága, a felszereltsége, a tulajdonos és a személyzet kedvessége és figyelmessége és az ellátás és kiszolgálás magas szintje minden várakozást felülmúlt.