Kiváló 2016. májusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2016. június 2.
Segítőkész aranyos személyzet aki bármiben a segítségünkre volt ennyi mindenre nem is számít az ember amit az itt dolgozó hölgy (D.) megadott részünkre. A szállás nagyon tiszta modern rendezett minden mi a mai világba szem szájnak ingere megvolt. A szálláshely árában a reggeli is benne volt amely nagyon bőséges és finom volt. A szálláshelyen lehetőség van kerékpárkölcsönzésre és az ott levő szauna használatra valamint a kerthelyiségbe gyerek játszótér es bogrács helység is ki van építve! Egyszerűen top 10! Megfizethető és kényelmes !!!
Higiénia kiváló szoba kényelmes fürdőszoba patyolat tiszta. Reggeli bőséges a személyzet udvarias segítőkész. Udvar rendezett,a masszás első osztályú volt. A strand kb 30 méterre található. Nyugalom szigete. Köszönjük Ildikó.
Tiszta, rendezett mindennel felszerelt apartmanszobák nyugodt környezetben mégis mindenhez közel. Dóriék nagyon kedvesek, segítőkészek. Nekünk még az érkezésünkre kerékpár gyerekülést is vettek és felszerelték! Finomak voltak a reggelik, miközben Ildi várja minden kérésünket!