Jó helyen lévő, kellemes hely. A szobák kicsik, de kényelmesek, a fürdő és WC elegendő, még telt ház esetén is. A konyha jól felszerelt, bár egy mosogatógép praktikus lenne, nem fogyna annyi víz a sok tányér és pohár mosogatásához, mint így.
A közös helyiség kicsit szűkös, ha nagy társaság van, 14 ember nem fér el közösen, egy asztalnál, de mi 10-en voltunk, így kicsit szűkösen, de elfértünk. A lépcsőház nagyon kényelmetlen amikor a csomagokat kell fel és le vinni. A vendéglátó nagyon kedves és segítőkész. A vacsora, amit a háziak főztek finom, de az árhoz képest kicsik az adagok. A szauna és a masszázs nagyon jó, aki teheti, ne hagyja ki. A környék csendes, a környéken sok szép túralehetőség van, jó bázis ezekhez a ház.