2015. augusztusban, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2016. május 6.Ajánlom a helyet másoknak is!
Látogatásunk a cserszegtomaji Hévíz Resort & Spa-ba meglehetősen spontán volt.
Barátnőmmel egy pénteki napon munka közben nagy egyetértés volt köztünk, amikor szóba jött, hogy milyen nehéz hét van a hátunk mögött. „Rajtam most csak egy fürdő, és masszázs segítene” – mondtam, és elkezdtünk viccelődni vele, hogy munka után indulunk wellnesselni. Aztán a képzelgés kezdett valósággá válni, amikor azon kaptam magam, hogy tárcsázok, és érdeklődöm, hogy így, az utolsó pillanatban van-e szabad szobájuk két főre?
A recepciós hölgy nagyon kedves volt, mi pedig szerencsések, mert a hotelnek pont visszamondása volt, így felszabadult egy szoba. Gyorsan osztottunk-szoroztunk, majd döntöttünk: munka után tíz perces pakolás otthon, majd indulás Cserszegtomajra! :)
Az udvarias fogadtatás után elfoglaltuk a szobánk, pontosabban apartmanunk, hiszen egy kis konyhát, fürdőszobát, és nappalit is birtokba vehettünk.
A vacsora mókásra sikeredett, a vicces kedvű pincér négy adag ételt hozott ki kettőnknek, miután érdeklődésére azt feleltük, hogy már nagyon éhesek vagyunk. :)
Ott tartózkodásunk alatt a kinti, és a benti medencét is kipróbáltuk, és természetesen a masszázsra is igényt tartottunk, mellyel elégedettek voltunk.
Nyilván van olyan szálló, ami több lehetőséget nyújt, de ár-érték arányt tekintve azt kaptuk, amit vártunk. Úgy gondolom, minden adott ahhoz, hogy fiatalok, és idősebbek is jól érezzék magukat.
Személyzet:![]()
Elhelyezkedés:![]()
Hévíz Resort & Spa további értékelései
2023.08.22barátokkal
![]()
Imádjuk a zalai táj varázsátSzuper wellness részleg finom étrlek kellemes pezsgős esték kedves személyzet
2019.08.06a párjával
![]()
Felújítottnak van hirdetve, de minden lerakott betonkocka mozog, még az emeleti teraszon is. Van ugyan benti medence, de linóleummal van beborítva, ugyanis az alatt is billegnek a csempék, vagyis nem tudom mik, de ilyet még nem láttam. Kissé veszélyes hely olyannak, aki nem készül rá, hogy...
2018.11.12családjával
![]()
A sok negatív megjegyzések után örömmel láttuk,hogy egy szép környezetben szép modern szálloda és étterem fogadott. Az ételek mennyisége és minősége kiváló volt. A hotel jakuzzija és a medencéje tiszta kellemes volt. A szobák mindegyike teraszos. Mivel nagyon jó időt fogtunk ki,igy...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Elisoria Apartmanház Cserszegtomaj
43.350 Ft / 2 fő / 2 éjtől ellátás nélkül