2018. februárban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2018. február 17.Nem ajánlom a helyet másoknak!
Nyugdíjas házaspár vagyunk, szeretünk néha kimozdulni, új helyeket felfedezni, régi kedveltekre visszajárni, nyugodtan nézelődni, pihenni. Nincsenek túl nagy igényeink: tisztaság, kedvesség, korrektség - nagyjából ennyi. De, ha valahol azt érzem, hogy be akarnak csapni, - azt nehezen viselem, nem érzem jól magam tőle. Ezzel a cserszegtomaji szállással többszörösen is úgy éreztem, átvágtak.
1. Már a szállás lefoglalásakor sokkal több szabad helyet jelzett a netes naptár, mint amennyi valójában rendelkezésre állt. Sajnos a szállásutalvány kifizetése után szembesültem csak ezzel a ténnyel, ez természetesen az én ügyetlenségem is, de nem csak az enyém, ahogy ezt kezelték. Hiszen volt egy kiírt hibás tájékoztató is, az én hibám csak annyi, hogy ezt elhittem.
2. A szállásutalvány ára természetesen nem tartalmazza a parkolási díjat az üdülési díjat, a hétvégi felárat, és egyéb extra dolgokat. Ez idáig rendben is volna, de mi az az időszakos felár, amit január-február hónapban váratlanul legombolnak az odalátogatókról? És véletlenül ezt sem tüntetik fel a szállásutalvány megvételekor! Így a három napos ottlétünk ára valójában a meghirdetett ár 150%-ára nőtt. Azért ez a lépték nem csekély!
3. Megérkezéskor a recepciós rögtön legombolta azt a +50%-ot, amiről az előző pontban írtam és hosszasan ecsetelte a további fizetős lehetőségek sorát. Ezek különféle masszázsok, fürdők és egyéb bérleti díjak voltak. Sajnos én csak azt éreztem, itt folytatódik az átverés: mindenkiről annyit gombolnak még le, amennyire hagyja magát.
4. A szoba tágas, tiszta és rendes volt. De sajnos olyan hely, ahová a vizes törülközőket fel lehet akasztani, netán kiteríteni, - a vizes fürdőruhákról nem is beszélve - olyan hely nem volt. A zuhanyzó és mosdó közé beszorított háromágú törülközőtartót szétnyitni sem lehetett, csak egy pici kéztörlő beszuszakolására volt alkalmas.
5. A szobák és minden szolgáltatás: étterem, wellness részleg az udvarról nyílik. Így, ha valaki wellnessezni akar, akkor vagy fürdőruhában + köpenyben vagy felöltözve megy át az udvaron. Mivel a fürdőköpeny adása nem fért bele az időszakos felárba sem, - további 1000 Ft/fő volt a bérleti díja - így mi a további 2000 Ft kifizetése helyett az átöltözést választottuk. Megjegyzem ennek is megvolt a maga ára: szűkös helyen bárszékre kapaszkodva lehetett lebonyolítani. De legalább szekrény volt, amibe be lehetett pakolni.
6. A wellness részleg - mosolyogni való. Egy medence, amit igen rövid távú úszásra lehetne használni max. két fő részére, egy igen meleg bugyogó medence max. 5-6 fő részére. Két függönnyel elkerített öltözőfülke bárszékkel és egy masszázs helyiség. Ami jó, az a szokványos finn szauna. Megjegyzem, a wellnesshez külön törülköző sem jár.
7. A félpanziós ellátáshoz a svéd asztalos reggelit és vacsorát az udvaron lévő csárda biztosította. A választék szerény volt, de elfogadható. Ami rendkívül meglepő és jó volt:
a.) a szakács, aki igazán kitűnő, nagyon ízletes ételeket készített;
b.) a vacsorához ital is tartozott: többféle üdítő és finom bor.
Ilyennel én még nem találkoztam. (Extra drága helyekről nincs tapasztalatunk.)
Végezetül szeretném tudatni: nem panaszkodom, mi ezzel együtt jól éreztük magunkat, igyekeztünk kihozni magunknak a legjobbat az adott lehetőségekből. Amit leírtam, az viszont így történt: okuljon belőle, aki akar.
Személyzet:![]()
Elhelyezkedés:![]()
Hévíz Resort & Spa további értékelései
2023.08.22barátokkal
![]()
Imádjuk a zalai táj varázsátSzuper wellness részleg finom étrlek kellemes pezsgős esték kedves személyzet
2019.08.06a párjával
![]()
Felújítottnak van hirdetve, de minden lerakott betonkocka mozog, még az emeleti teraszon is. Van ugyan benti medence, de linóleummal van beborítva, ugyanis az alatt is billegnek a csempék, vagyis nem tudom mik, de ilyet még nem láttam. Kissé veszélyes hely olyannak, aki nem készül rá, hogy...
2018.11.12családjával
![]()
A sok negatív megjegyzések után örömmel láttuk,hogy egy szép környezetben szép modern szálloda és étterem fogadott. Az ételek mennyisége és minősége kiváló volt. A hotel jakuzzija és a medencéje tiszta kellemes volt. A szobák mindegyike teraszos. Mivel nagyon jó időt fogtunk ki,igy...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
51.228 Ft / 2 fő / 2 éjtől reggelivel
34.560 Ft / 2 fő / éjtől bőv. félpanzióval