A Gyógy- és Strandfürdő területén található a Korona Panzió. A földszinten található a 45 ill. 85 férőhelyes éttermi rész. A 85 férőhelyes rész tavasztól őszig nyitott terasszá átalakítható. Az I. emeleten 6 db 2 személyes apartman várja vendégeinket. A II.
emeleten 1 db 4 személyes apartman, a társalgó és a szauna-szolárium található. Valamennyi apartman felszerelt minikonyhával rendelkezik. A teraszokról gyönyörű kilátás nyílik a gyógyfürdő területére.
Nagyon szép és kellemes környezet. Jól éreztük magunkat az apartmanban. Sajnos vannak negatívumok. A zuhany kényelmetlenül kicsi. Rosszul berendezett. A tükör oldat, nem a mosdó felett van elhelyezve. A zuhany kabin kicsi. Sajnos vannak negatívumok. Teljes panzióval voltunk. Étlapon 16 féle étel van.
Ha nem volt szerencsénk a vacsora választásnál délben azt kaptuk újra. A déli menü kevés, az ára magas. Szeretnénk majd a későbbiekben újra ellátogatni ide, Más szállásra.
Korona Panzió válasza
Köszönjük az "értékelést"! Valószínűleg Ön zavarban lehet mert a Korona Panzióban az ÖSSZES tükör a mosdó felett van elhelyezve jól elérhető magasságban! A zuhany a nagyobb 90 cm-es változat minden apartmanunkban.
Nagyon szép és kellemes környezet. Barátságos ,szimpatikus személyzet. Nagyon jól éreztük magunkat az apartmanban. Szeretnénk majd a későbbiekben újra ellátogatni ide. Ami szenzációs volt, kisállat is lehetséges! Csodálatos sétákat tettünk esténként,nagyon jó a levegő szinte harapni lehet.
Szeptemberben voltunk az apartmanban 4 felnőtt egy hétig és nagyon jól éreztük magunkat! A szállás tökéletesen megfelelt az igényeinknek kényelmes és tiszta volt. A személyzet barátságos és segitőkész ami nem is volt olyan nagy meglepetés, hogy a tulajdonos és a csáládja. Szerencsénk volt az idöjárással is kifogtuk az őszi meleget igy nagyon jól éreztük magunkat. Csak javasolni tudom mindenkinek aki a csendet és a nyugalmat szereti!
Párommal töltöttünk el 4 napot a szállóban és a faluban. Csak jót tudok elmondani a szállásról, kényelemről, étkezésről! Amit hiányolok: a biciklik állapotán bőven lenne mit javítani. 4 bicikli van összesen abból 2 biciklit nekünk kellett "rendbe tenni", hogy valamelyest útrakészek legyenek.
Biciklihasználat volt feltüntetve az árajánlatba, de ez nem fedi a valóságot. (elnézést a negatív kritikáért! ) Egyébként minden a lehető legjobb volt. Másoknak is bátran ajánlom! Családoknak, baráti társaságoknak.