Kiváló 2021. májusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2021. június 4.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Új pizzázót fedeztünk fel Csömörön, nem messze a horgásztótól, mint kiderült, akig két hete nyitottak teljesen újonnan. Fatüzelésű kemencében igazi olasz, nápolyi jellegű vékony tésztás pizza készül. Mi a hagyományos sonkásat ettük ruccolával és szalámist, mind a kettő szuper volt, a tészta ropogós, a rajta lévő dolgok nagyon jóízűek. A kemecében sült lasagne is kiváló.
Az elmúlt évek alatt kedvenc törzshelyünkké vált a pizzázó. A pizza remek, szerintem Magyarországon az egyik legjobb nápolyi jellegű pizzát kapni itt. A pizzán kívül kedvenceim a szűzpecsenye és a bélszín, ezeket állandóan kapni, de van kéthetente változó séf-ajánlata is (egy előétel/leves,...
Ismerős meghívására mentünk el, mert nagyon közel van hozzájuk. A beharangozó szerint kiváló, a séf/tulaj sok évig Olaszországban tanulta a szakmát, és a konyha rejtelmeit. Ettünk pizzát, grissinit, bolognai spagettit, lasagnet. A grissini tésztája kimondottan finom volt, a fokhagymás...
Érdemes a szaksajtót olvasgatni, de a legjobb mégiscsak a gasztronómiában jártas közeli barátok és ismerősök tanácsaira hagyatkozni. A nemrégiben Csömörön járva így jutottunk el egy nagyon hangulatos és igényes pizzériába. Vendéglátóm ismerte a tulajdonost is, így igen hamar tartalmas...