Kiváló 2023. júniusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2023. augusztus 8.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Érdemes a szaksajtót olvasgatni, de a legjobb mégiscsak a gasztronómiában jártas közeli barátok és ismerősök tanácsaira hagyatkozni. A nemrégiben Csömörön járva így jutottunk el egy nagyon hangulatos és igényes pizzériába. Vendéglátóm ismerte a tulajdonost is, így igen hamar tartalmas beszélgetésbe keveredtünk. Nápolyi fatüzeléses pizzakemencét használnak, a pizza is a nápolyi stílust követi nagyjából. Lehetőségünk nyílt arra, hogy különféle pizzákat párosítsunk, végül egy bivalymozzarellával toppingolt Diavola pizzában egyeztünk meg, ami remekül sikerült. Megkóstoltuk a tiramisut is, ez sem volt rossz, de visszafognám benne az édességet. Jót tenne a helynek némi minőségi sör.
Az elmúlt évek alatt kedvenc törzshelyünkké vált a pizzázó. A pizza remek, szerintem Magyarországon az egyik legjobb nápolyi jellegű pizzát kapni itt. A pizzán kívül kedvenceim a szűzpecsenye és a bélszín, ezeket állandóan kapni, de van kéthetente változó séf-ajánlata is (egy előétel/leves,...
Ismerős meghívására mentünk el, mert nagyon közel van hozzájuk. A beharangozó szerint kiváló, a séf/tulaj sok évig Olaszországban tanulta a szakmát, és a konyha rejtelmeit. Ettünk pizzát, grissinit, bolognai spagettit, lasagnet. A grissini tésztája kimondottan finom volt, a fokhagymás...