Átlagos 2021. májusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2021. június 5.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Örömmel tapasztaltuk, hogy a Zöldfa túlélte a járvány miatti bezárást, így ismét be tudtunk ülni. Most csömöri gombóclevest ettünk (ez tárkonyos ragulevesre emlékeztet, de zöldbabbal, belefőzött bumszli gombócokkal készült), bécsi szeletet és hagymás rostélyost (ez az étlap szerint bélszínből készül). A leves és a bécsi szelet jó volt, a rostélyos (különösen az árához képest) nem annyira, ha nem írják ki külön, hogy ez bélszín, nem biztos, hogy rájövök, nekem túl vékony volt a hús, egy kicsit túlkészült, és egy-két helyen rágós is. Sokszor megfogadtam már, hogy nem kifejezetten erre szakosodott steak éttermeken kívül Magyarországon nem fogok marhasültet enni, aztán (mivel szeretem) mindig újra próbálkozom és mindig megbánom.
Előbb írtam értékelést egy másik étteremről, ahol szombaton szembesültünk azzal, hogy bezárt. Mivel nincs messze, mondom a feleségemnek, hogy akkor ugorjunk ki Csömörre a Zöldfába. Ahogy közelítünk gyanús jel, hogy ebédidőben az étterem előtt egy kocsi sem áll. Kiszállok, pnt jön egy helyi...
Egy gyors palacsintára ültünk be négyen, a rendelést kb.5 perc után leadtuk. A 4 palacsintára 35 percet kellett várni, a körülöttünk lévő asztalokhoz utánunk érkezők már addig a főételeket is megkapták. A palacsinta jó volt, a töltelék viszont nem. A fizetésnél a visszaadott bankjegyek között...
Csömöri ismerősök szerint a hely egykor szebb napokat látott, melyre nosztalgiával gondolnak, de aztán az egykori séf is gondolt egy nosztalgiásat és inkább nyitott magának egy önálló éttermet a közeli Kistarcsán a régi 3-as út mellett. A mai napig is étlapon van a régi séf nagy találmánya, a...