2023. júliusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2023. július 23.Ajánlom a helyet másoknak is!
Kb. egy hete Csongrádon átgurulva felmerült, hogy együnk itt ebédet. Miután Szentes felé tartottunk, adott volt az útvonal. Ez a hely meg itt ácsorgott az út szélén. Kint ültek páran a teraszon, bent meg szinte senki. Inkább menüs emberek jöttek-mentek, de azok is inkább elvitték. A fogadtatás barátságos, az indián, az ördög tudja, hogy miért, a kályha tetején fekszik, pisztolyok vannak, kaktusz, vadnyugat-fíling. Az étel korlátozott választék pár fogás közül lehet választani talán. Kértem grilltálat, de aztán szóltam, hogy előtte lehet, hogy ennék egy kevéske krumplilevest, de csak nagyon kicsit, ha lehet. Lehet, erre kihoztak egy nagy tállal. Ez a kicsi?? Igen, ez a kicsi, látnám csak a nagyot, az mekkora! A leves elképesztően olcsó volt, de egész ehető. Többször is merítettem, de csak nagyon módjával. A grilltál kifejezetten szerethető volt, ittam valami üdítőket is, és ketten együtt a feleségemmel kb. 5000 forintért nagyon jól meg is ebédeltünk! Ajánlom is mindenkinek, minek mennél máshová többet fizetni rosszabb ételért??
Ételek / Italok: Kiszolgálás: Hangulat: Ár / érték arány: Tisztaság: Fényképek (16)
Még több kép (6 db)
Dream Horse Apartman Cserkeszőlő