Családommal vacsoráztunk itt - teljesen véletlenül,útközben. Figyelmes felszolgálóval találkoztunk,nagyon kellemes az étterem és a környezete is. Az ételek nagyon finomak voltak,frissen készültek. A kapros-juhtúróval töltött rántott gombafejek nagyon jól eltalált fűszerezéssel készültek,annak ellenére,hogy pl.
éttermekben fenntartással kezelem a gombás ételeket! A férjem,aki kóstolás nélkül szokott fűszerezni,most az utolsó kanálig úgy ette meg a halászlevét,hogy nem rakott bele semmit! A kislányunk adagjából pedig még csomagoltattunk is,nem bírta megenni,nagyon jóllakott! Az ár-érték arány is maximálisan rendben volt szerintünk. Egyszóval az a véleményem,hogy ha máskor is arra visz az utunk,biztosan ott állunk meg enni a családdal,sőt,kimondottan sajnálom,hogy nekünk kiesik,messze van,"csak úgy" odaruccanni egy családi ebédre! Szívesen ajánlom mindenkinek!