Bringa túra pihenőállomásaként töltöttem a szálláson egy éjszakát. Full full kényelem, ami a szobát illeti. Nagyon szép, rendezett, és egyszerűen praktikus szobát kaptam. Nemrég lehetett felújitva a szoba, mert minden berendezés ezt a hatást kelti. A szobám ablakáról rálátni a Csongrádi Gyógyfürdő medencéire, illetve egy mini kalandparkra, van itt minden. A bolt is csak pár perc sétára van. Szuper minden!
Nagyon jó konyha, bőséges adagok, jó kiszolgálás. A fedett teraszon állatokat is szívesen látnak. Normális árak, parkolási lehetőség. Kellemes meglepetésként húsvét alkalmából - előételként - az étterem ajándékaként helyben sütött kalácsot, sonkát, kolbászt, főtt tojást, retket, hagymát szolgáltak fel. Nagyon kellemes emlékeket hagyott bennünk a hely.