Elegáns megoldás, ha egy csúcsétterem saját kenyeret süt. Ha máshonnan veszi, akkor az egyfajta kitüntetés, elismerés a pékség fele. A nemrégben a Balaton térségében gasztroturnézva két csúcsétteremben is a Buborék pékség kenyerét kínálták, úgyhogy szemernyi kétség nem fért hozzá, hogy az első adandó alkalommal ide is ellátogatok.
A panzióval és bicikliszaküzlettel egybeépített elegáns, korszerű, egész évben nyitva tartó egység méltán népszerű, mindenben minőségelv jellemzi. A kávé, a csúcskenyerek, alkoholos italok és péksütik mellett hagyományos és új hullámos reggeliket kínálnak, rántottákat, omletteket, Benedek-tojást, Buborék-zabkását és granolát, avokádós toastot, valamint színvonalas szendvicseket: kacsamájas körtéset, serrano sonkásat és füstölt lazacosat. Tartanak kézműves söröket, Petrányi borokat, prosecco-kat és Kreinbacher pezsgőket. Vettem egy félbarna kovászos kenyeret, mely ízre, állagra, adta mindazt, ami ebből a műfajból kihozható, merem állítani, hogy hasonlóan jót lehet sütni, jobbat aligha. A bagette is ízletes, de katarzismentes, a bagettől elvárható, hogy ropogjon a héja. A kosárka és a kávé ismét műfajcsúcs-közeli volt.
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét.
Ön a tulajdonos, üzemeltető?
Használja a manager regisztrációt, ha szeretne válaszolni az értékelésekre, képeket feltölteni, adatokat módosítani! Szívesen értesítjük arról is, ha új vélemény érkezik.