A sok negatív értékelést olvasva meglepett mások tapasztalata, mivel évek óta járunk ebbe az éterembe bringatúrák keretében, igaz csak nyári időszakban. A hely régi tárgyakkal telizsúfolt jellege nekünk mindig tetszett, jó hangulatot árasztott az ebédhez.
Az étlap gazdag, eddig minden választott étel ízlésesen tálalva, melegen, ízletesen érkezett, sosem tudtunk az ételre igazán kritikát megfogalmazni. 2014-ben egy idősebb férfi pincér szolgált ki mindig bennünket, kedves, előzékeny volt, sokat beszélgetett velünk. Jó érzésekkel távoztunk. 2015-ben egy fiatal felszolgáló csapattal találkoztunk, akik nem lopták magukat a szívünkbe. Unottak, érdektelenek, alig foglalkoznak a vendéggel, mintha ott se lennénk. Ezt mi is éreztettük azzal, hogy pontosan annyit fizettünk, amennyi a blokkon szerepelt. Az ételek közül nekünk örök visszatérő desszert a palacsintával töltött rétes. Isteni!
Kettő alkalommal jártunk a csárdában. Az elsőnél negyed órát vártunk mire a pincér odajött hozzánk. A furcsa az volt hogy a felszolgáló fiatalember szemmel látgatóan kiszolgált közben másokat, viszont a terasz ajtóban álldogáló pincérhölgy unatkozva nézegegett körbe. Már épp indultunk volna mikor odajött hozzánk a pincérfiú hogy felvegye a rendelésünket.
Jó hogy maradtunk, ugyanis az étel nagyon finom volt, jól laktunk. A következő alkalommal már több pincér volt, mi szerencsére kifogtunk egy nagyon kedves pincérhölgyet, aki nagyon ügyesen végezte a munkáját. Az ételek ezuttal is finomak voltak, mi megyünk mádkor is.
A Kerekedi csárda nekünk is nagy csalódás volt. Néhány napja voltunk ott először és utoljára. Kértem marha pörköltet, a párom pedig rántott húst,amit homokkal ízesített saláta díszített. Csak úgy roszogott az asszony foga alatt! A pörkölt kb. 6-7 közepesnek is alig mondható ízetlen, színtelen húsdarab, és úgy 10 dkg. nokedli. Azt hittem nem jól látok! Katasztrófa!
Ha szeretne drágán keveset fogyasztani itt a helye ,unót kiéget felszolgáló nőnk tesz a hangulatról, ajánlom erőleves nagyi májgaluskával , amibe sikerült 1db gombóc felét belecsempészni hozzá 1 karika sárgarépát beletelni mind ezt 490 ft ért , ja és az üdítők is szuper áron vannak 250 ml cola 500 ft stb. . . . . . . . . . . további jó estét
Nagy reményekkel mentünk be ebbe a KÜLSŐLEG igen vonzó csárdába. De sajnos hamarosan csalódnunk kellett az alábbiak miatt. Megérkezésünket követően kb. 10 perc múlva érkezett a pincérhölgy. Leadtuk az étel és ital rendelést, szerintem érthetően. Ennek ellenére hatalmas káosz következett.
Kezdve ott, hogy 15 perc múlva kaptuk meg az italokat, úgy hogy a pincérnő figyelmét már felhívtuk arra, hogy még az innivalókat nem kaptuk meg. Ráadásul a kért 1 dl bor helyett 2 dl érkezett. Ezek után érkeztek az ételek, úgy, hogy evőeszközök nem voltak az asztalon. Ismét jeleztük ezt a problémát is. Majd kihozták a brassóit főtt burgonyával, holott az étlapon pirított burgonyával szerepelt. Megint szóltunk. A fokhagymás mandulás pisztráng friss zöldségekkel rendeltük, ennek ellenére ezt is főtt krumplival tálalták. Az ételek mennyisége kevés valamint kihűltek. A fenti tévedésekre a pincérhölgy azzal védekezett, hogy ő a szakácsnak a kért rendelést adta le. Kárpótlásként a hosszadalmas kiszolgálásért ingyen 1 fagyikelyhet ajánlottak fel.
Megfordultunk már néhány helyen, de ehhez fogható fejetlenséggel még nem találkoztunk. ! -en voltunk, 3 felnőtt, 1 gyerek. A kiszolgálás kritikán aluli volt, az ételek izetől, minöségétől, és mennyiségétől sem voltunk elragadtatva. Az ár alapján elvárható színvonalat meg sem közelítette. A hallé amit kértünk bográcsban érkezett.
Langyosan, félig töltve, evőeszközt külön kellett hozzá kérni, a pincér hölgy elfelejtette. (A szomszéd asztalnál kb 10 percel később adták le a hallé rendelést, ők már rég megkapták, mi kisvártatva rákérdeztünk, hogy a mi mikor kapjuk már meg. Ekkor hozták ki) Ezzel egyidejűleg megérkezett az egyikünk főétele, majd rá negyed órára a gyerek menü, ami 1200 Ft-ért 15 szem sült krumpli és 5 falat elősütött fagyasztott csirkemell falat, amiből az egyik véletlenül nyersen került a gyerek tányérra. A 4 személyből 2 már megette az ennivalóját, 2 meg még nem kapta meg a főételt. Ekkor megérkezett a kerti saláta jércemell csíkokkal. A hús finom fűszerezésű volt, pont így kiszárítva "szeretem". Viszont az elfogadhatatlan, hogy romlott volt a zöldség, ami alul volt. (Sajnos későn vettem észre, pedig szívesen visszaküldtem volna) Közben megkaptuk a kacsacombot nyers káposztával és az uborkával (direkt kihangsúlyoztuk, hogy egészségügyi okok miatt köretnek párolt káposzta helyett zöldsalátát kértünk. . Erre megkaptuk a káposztát nyersen) . A pincér hölgy erre annyit mondott hogy a szakács így készítette el. Nem vitatkoztunk már, mert már elegünk volt az egészből. Így összességben nem hogy ajánlani nem fogom ezt a helyet, de egyenesen le is fogom beszelni az erre járó ismerősöket erről a helyről.
A hely igazi csárda külleme miatt tértünk be erre a helyre. A pincérnő nagyon udvariasan mézes-mustáros csirkét ajánlott. Megkóstoltam: kiszáradt csirkecsíkok gyári szószban annyi lestyánnal feldúsítva, hogy ehetetlen volt. A gyerekek "panírozott csirkemell falatokat" kértek, a pincér boldogan vállalta, hogy fagyottan veszik, ő a minőségéért nem felelős. Az árak és a minőség nincs összhangban. Senkinek nem ajánlom.
Mivel már több alkalommal haladtunk el emellett a látványos, hívogató küllemű csárda előtt, ezért döntöttünk úgy, hogy bakonyi kirándulásunktól kissé megfáradva, éhesen ezen a vasárnapi délelőttön ide térünk be ebédelni. Az autentikusan vidéki hangulatot árasztó csárda berendezése is ízletes, házias ebéd bekövetkeztét vetítette elő.
Bevezetésnek finom, különleges ízesítésű házi szörppel leptek meg minket a kínálatukból. Az ételek mennyiségével ,és minőségével nagyon meg voltunk elégedve. Sőt, a választott harcsapaprikás mellé az étlapon eredetileg nem szereplő köret elkészítése sem okozott számukra gondot.
Minden nyáron betérünk ide! hangulatos hely, jó árakkal és a szilva pálinkájuk is finom! Az ételt 10 perc alatt megkaptuk! Az étterem 23:00-ig van nyitva.
Kívülről sokkal minőségibbnek tűnik ez az étterem. Talán nyáron a kinti részen kellemesebb lehet, de így februárban elég hideg volt, nem régen az előtt gyújthattak be a kályhába, hogy betértünk. A belső rész egy pincéből van átalakítva, ami ránézésre kedves, mert csupa régi dologgal van berendezve, csak az a baj, hogy ezeket nem takarítják, minden poros volt.
Az ételek se nem jók, se nem rosszak, a kiszolgáglás viszont gyors volt. Az viszont nem volt szimpatikus, hogy a gyerek menüben a rántott csirkefalatok nem házilag vannak készítve, hanem mirelit, zacskós húsból, ezt sajnos nem is közölték előre.