2024. júliusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2024. július 4.Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Az étterem ragadt a kosztól. A tányérokat vissza kellett küldeni, mert az aljuk tiszta zsír volt. A mosdót nem tudni mikor takarították utoljára. A napernyőket fekete penész borította. A felszolgáló szegény jóindulatú volt, de bármit kérdeztünk nem tudott válaszolni, de ez volt a legkevesebb baj! Borzasztó az étterem tisztasága. Nem ajánlom senkinek!
Ételek / Italok:![]()
Kiszolgálás:![]()
Hangulat:![]()
Ár / érték arány:![]()
Tisztaság:![]()
Kerekedi Csárda további értékelései
2024.08.31barátokkal
![]()
Különösen feltűnt a kedves fiatal hölgy kiszolgálása. Mindenre figyelt és nagyon kedves volt,ritka vendéglátó aki ennyire vendégcentrikus. A szakácsot is dicsérni kell,mert az ételek finomak ízletesek voltak. Máskor is ide jövünk! Anna
2024.08.19a párjával
![]()
Kedves, segítőkész személyzet. Nagyon gyorsan kihoztak mindent. Finomak voltak az ételek. Ízlésesen szervirozva. Nagyon jól éreztük magunkat. Máskor is el fogunk jönni.
2024.07.22családjával
![]()
1 hetet töltöttem a fiammal Csopakon. Napközben strandoltunk, majd este vacsorázni mentünk Csopak Éttermeit kipróbálni. Nagyon elegédettek voltunk az ételek minőségével, mennyiségével és az árával. Sokat járunk városunkban /Gödöllő/ is vacsorázni és a Csárda árfekvése semmivel sem drágább. A...
198.930 Ft / 2 fő / 3 éjtől teljes panzióval