2014. augusztusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2014. augusztus 4.Nem ajánlom a helyet másoknak!
Megfordultunk már néhány helyen, de ehhez fogható fejetlenséggel még nem találkoztunk. !-en voltunk, 3 felnőtt, 1 gyerek.
A kiszolgálás kritikán aluli volt, az ételek izetől, minöségétől, és mennyiségétől sem voltunk elragadtatva. Az ár alapján elvárható színvonalat meg sem közelítette.
A hallé amit kértünk bográcsban érkezett. Langyosan, félig töltve, evőeszközt külön kellett hozzá kérni, a pincér hölgy elfelejtette. (A szomszéd asztalnál kb 10 percel később adták le a hallé rendelést, ők már rég megkapták, mi kisvártatva rákérdeztünk, hogy a mi mikor kapjuk már meg. Ekkor hozták ki) Ezzel egyidejűleg megérkezett az egyikünk főétele, majd rá negyed órára a gyerek menü, ami 1200 Ft-ért 15 szem sült krumpli és 5 falat elősütött fagyasztott csirkemell falat, amiből az egyik véletlenül nyersen került a gyerek tányérra.
A 4 személyből 2 már megette az ennivalóját, 2 meg még nem kapta meg a főételt. Ekkor megérkezett a kerti saláta jércemell csíkokkal. A hús finom fűszerezésű volt, pont így kiszárítva "szeretem". Viszont az elfogadhatatlan, hogy romlott volt a zöldség, ami alul volt. (Sajnos későn vettem észre, pedig szívesen visszaküldtem volna) Közben megkaptuk a kacsacombot nyers káposztával és az uborkával (direkt kihangsúlyoztuk, hogy egészségügyi okok miatt köretnek párolt káposzta helyett zöldsalátát kértünk.. Erre megkaptuk a káposztát nyersen) . A pincér hölgy erre annyit mondott hogy a szakács így készítette el.
Nem vitatkoztunk már, mert már elegünk volt az egészből.
Így összességben nem hogy ajánlani nem fogom ezt a helyet, de egyenesen le is fogom beszelni az erre járó ismerősöket erről a helyről.
Ételek / Italok: Kiszolgálás: Hangulat: Ár / érték arány: Tisztaság: Kerekedi Csárda további értékelései
2024.08.31barátokkal
Különösen feltűnt a kedves fiatal hölgy kiszolgálása. Mindenre figyelt és nagyon kedves volt,ritka vendéglátó aki ennyire vendégcentrikus. A szakácsot is dicsérni kell,mert az ételek finomak ízletesek voltak. Máskor is ide jövünk! Anna
2024.08.19a párjával
Kedves, segítőkész személyzet. Nagyon gyorsan kihoztak mindent. Finomak voltak az ételek. Ízlésesen szervirozva. Nagyon jól éreztük magunkat. Máskor is el fogunk jönni.
2024.07.22családjával
1 hetet töltöttem a fiammal Csopakon. Napközben strandoltunk, majd este vacsorázni mentünk Csopak Éttermeit kipróbálni. Nagyon elegédettek voltunk az ételek minőségével, mennyiségével és az árával. Sokat járunk városunkban /Gödöllő/ is vacsorázni és a Csárda árfekvése semmivel sem drágább. A...
59.900 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
Prémium Hotel Panoráma Siófok