Szörnyű 2014. augusztusban, családjával járt ittÉrtékelt: 2014. augusztus 6.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Nagy reményekkel mentünk be ebbe a KÜLSŐLEG igen vonzó csárdába. De sajnos hamarosan csalódnunk kellett az alábbiak miatt. Megérkezésünket követően kb. 10 perc múlva érkezett a pincérhölgy. Leadtuk az étel és ital rendelést, szerintem érthetően. Ennek ellenére hatalmas káosz következett. Kezdve ott, hogy 15 perc múlva kaptuk meg az italokat, úgy hogy a pincérnő figyelmét már felhívtuk arra, hogy még az innivalókat nem kaptuk meg. Ráadásul a kért 1 dl bor helyett 2 dl érkezett. Ezek után érkeztek az ételek, úgy, hogy evőeszközök nem voltak az asztalon. Ismét jeleztük ezt a problémát is. Majd kihozták a brassóit főtt burgonyával, holott az étlapon pirított burgonyával szerepelt. Megint szóltunk. A fokhagymás mandulás pisztráng friss zöldségekkel rendeltük, ennek ellenére ezt is főtt krumplival tálalták. Az ételek mennyisége kevés valamint kihűltek. A fenti tévedésekre a pincérhölgy azzal védekezett, hogy ő a szakácsnak a kért rendelést adta le. Kárpótlásként a hosszadalmas kiszolgálásért ingyen 1 fagyikelyhet ajánlottak fel.
Különösen feltűnt a kedves fiatal hölgy kiszolgálása. Mindenre figyelt és nagyon kedves volt,ritka vendéglátó aki ennyire vendégcentrikus. A szakácsot is dicsérni kell,mert az ételek finomak ízletesek voltak. Máskor is ide jövünk! Anna
Kedves, segítőkész személyzet. Nagyon gyorsan kihoztak mindent. Finomak voltak az ételek. Ízlésesen szervirozva. Nagyon jól éreztük magunkat. Máskor is el fogunk jönni.
1 hetet töltöttem a fiammal Csopakon. Napközben strandoltunk, majd este vacsorázni mentünk Csopak Éttermeit kipróbálni. Nagyon elegédettek voltunk az ételek minőségével, mennyiségével és az árával. Sokat járunk városunkban /Gödöllő/ is vacsorázni és a Csárda árfekvése semmivel sem drágább. A...