Viszont mivel ketten nem kértünk csak levest, főétel nélkül, de desszertet szerettünk volna, ezért egyúttal leadtunk volna ezt a rendelésünket is, amit azonban nem engedtek (nem értettük miért probléma). Az ételek minősége átlagos volt, nem okozott kifejezett gasztronómiai íz élményt. Ami számomra elfogadhatatlan volt, az annak a hölgynek a minősíthetetlen viselkedése, hangneme, aki felszólított minket, hogy fizessünk mert túl sok a vendég és most tudunk külön fizetni. A túl sok vendég 3 asztalt jelentett, de azonnal eleget tettünk kérésének és előre fáradtunk. A hölgy minden alkalommal megjegyezte, hogy szervízdíjat a fogyasztás nem tartalmazott, jelezve, hogy számít a borravalóra (hatalmas faradozásaikért). ATöbbször elmondta, hogy a külön fizetés számára nehéz ennyi vendég mellett, oldjuk meg egyben (ezt természetesen szebben is kérhette volna), ezért szintén kismama barátnőmmel jeleztük, hogy mivel úgyis ugyanazt fogyasztottuk, így mi akkor egybe kifizetjük. Végül a sor végére hagyott minket, hogy akkor ami marad azt mi álljuk. Így a számlánkon szerepelt csomagolási díj, illetve olasz rizling is, nyilvánvalóan nem fogyasztottunk alkoholt. Majd elmondta, hogy mivel ingyen szolgáltak ki ( és senki nem jattolt, ami egyáltalán nem felelt meg a valóságnak)ezért, ha ennyire nem tetszett nem kell ide jönnünk többet. Biztosan nem fogunk, de remélem mielőtt mások ide érkeznek, vagy változtatnak az étterem személyzetén, vagy előtte elolvasnak néhány 2022-es értékelést. Azt hiszem életemben nem beszéltek még ilyen hangnemben velem vendéglátó egységben, ahol elvileg a vendég elégedettsége a cél. Semmiképp nem ajánlom az éttermet, ha valaki Csopakon jár.