2024. júniusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2024. október 26.Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Ez is egy újabb elveszett értékelés pótlása, bár a képek szerencsére megvannak, megmaradtak.
Dabason a főút mellett, pontosabban a kereszteződésben lévő pizzéria, amelynek nagytestvére Budapesten, az V. kerületben működik. Tradicionális szicíliai ízeket hoztak el ide Dabasra, a nevükben az express arra utal, hogy inkább elviteles, kiszállítós pizzériaként működnek. Hogy ez miért alakult így, nem tudom, mert van egy teljesen rendben lévő, kulturált éttermi részük, normális asztalokkal és székekkel. Nyáron teraszuk is üzemel.
Mivel már több helyen is ettem ezt-azt aznap Dabason, így itt szolidabbra vettem az evést, és az előételek közül a bruschettát (2790 Ft) választottam. 1-1 negyed pizzatészta alapon 3 féle feltéttel: paradicsom-parmezán forgácsok-olívabogyó, paradicsom-rukkola, illetve San Daniele sonka - és a paradicsom kockák erről sem maradhattak el.
A 18 féle pizza adja az étlap derékrészét, ezen belül klasszikus és gourmet pizza bontásban. Az árak bőven budapesti magasságokban vannak, gondolok itt az 2890-4890 Ft között szóródó pizza árakra. Hagyományos kerek 32 cm-es átmérőjű pizzákat sütnek. Van még 3 féle tészta az étlapon + napi tészta ajánlat, és 3 desszert (panna cotta, tiramisu, cannolo) 1690-1990 Ft.
A La Coppola delikátesz részlegében lehet vásárolni otthoni finomságokat otthoni saját főzőcskézéshez is.
Peroni sör és San Pellegrino dobozos italok erősítik az olasz vonalat.
Ételek / Italok: Kiszolgálás: Hangulat: Ár / érték arány: Tisztaság: Fényképek (17)
Még több kép (7 db)
La Coppola Express további értékelései
2022.11.21egyedül
A Dabas Deli után a legkellemesebb dabasi élményem a La Coppola Express volt. Mint megtudtam, a névazonosság nem véletlen, ugyanaz a cég működteti a helyet, mint a Károlyi utcai egységet. Mind a pultos, mind pedig a pizzakészítéssel foglalkozó kedves fiatalember szívélyesek, felkészültek,...
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös
Termál Hotel Vesta Tápiószecső