Dány

Dány

Dány bemutatása

Gödöllőtől körülbelül 22 kilométerre délkeletre, Budapesttől körülbelül 3540 kilométerre keletre helyezkedik el Dány községe.
Területén bronzkori urnatemetőt, vaskori sírleleteket és avar sírt találtak.
Nevezetességei: római katolikus temploma, néprajzi ház, Szent Margit szobor, Szent Imre szobor.

Evés, ivás Dányon (1)

Nem találtad meg a helyet, amit keresel?
Van olyan étterem, amit értékelni szeretnél, de nem találod az oldalon?
Töltsd ki az étteremajánló űrlapunkat!

Dány és környéke legfrissebb értékelései

2025.04.18egyedül
Azt hiszem, a Campona mellett McDonald's-ba akartam menni, aztán beálltam a parkolójába és észrevettem, hogy minden ok nélkül van egy Prémium nevű étteremféle az út túloldalán. Hát egy étterem jobb, mint egy McDonald's, nem ismerem, menjünk át inkább oda. Mikor átmentem, kiderült, hogy...
2025.04.18a párjával
Nagypéntek délután a szomszédos pizzériában étkeztünk, utána kerestünk valahol kávét, lehetőleg olyan helyen, ahol presszógép van. A kávé rendben volt, a kiszolgálás átlagos. Furcsa, hogy nem tartanak kávétejszínt, és a cukrot is a kishölgy szórta bele a papírpohárba.
2025.04.18gyerekekkel
Ezúttal várnunk kellett a pizzára, de érdemes volt. Finom, gusztusos, vékonytésztás óriáspizzát sütnek, szeletekben árulják. Forrón különösen ízletes. Menüben 2 szelet pizzához fél áron lehet üdítőt kapni. Stabil, jó minőség, nagyétkűeknek min. 2 szelet ajánlott. A pizzasütő-felszolgáló srác...

Dány és környéke kedvelt szállásai

Termál Hotel Vesta Tápiószecső - Október 23.
Termál Hotel Vesta Tápiószecső
Főnix Wellness Resort Nógrádgárdony - Május 1.
Főnix Wellness Resort Nógrádgárdony
Kastélyhotel Sasvár Parádsasvár - Kastélyélmények 2 éjszakától kedvezménnyel
Kastélyhotel Sasvár Parádsasvár
Legfrissebb bejegyzések

Népszerű szálláshelyek Dány és környékén

Kastélyhotel Sasvár ParádsasvárKastélyhotel Sasvár, ParádsasvárCsomagok már 25.564 Ft/fő/éj ártól
290 értékelés
Libra Hotel VeresegyházLibra Hotel, VeresegyházCsomagok már 16.500 Ft/fő/éj ártól
52 értékelés
Hotel Visegrád VisegrádHotel Visegrád, VisegrádCsomagok már 22.550 Ft/fő/éj ártól
165 értékelés
Lifestyle Hotel Mátra MátraházaLifestyle Hotel Mátra, MátraházaCsomagok már 25.815 Ft/fő/éj ártól
123 értékelés