Örülök, hogy új helyen vannak számomra közel, jól megközelíthető helyen. Ezért is ott jártam, és ismerkedtem meg az Anna cukrászdával. Tisztaság jellemzi ami fontos számomra, jó hangulatban telt ott az idő. A finom sütemények miatt máskor is betérünk oda. A személyzet kedves udvarias. A tortarendelést is igénybe fogjuk venni. Mindenkinek ajánlom kipróbálni.
Jó döntés volt, hogy a Derék utcára átköltöztek. Kellemes környezet, udvarias kiszolgálás. A somlói torta nagyon finom, a mi ízlésünknek maximálisan megfelelő. Visszafogottan, elegánsan díszítve. A csomagolás is tökéletes, köszönjük, hogy a születésnapot ünnepélyesebbé tették. Máskor is (mindig) innen rendelünk süteményeket.
. . . . a városban az Anna cukrászda,mi, a város másik végéből járunk ide. Sok előnye közül az egyik hogy mindig lehet találni parkolót. Ismerősök vagyunk régóta,sok évtizede járunk a cukiba,még a Laktanya utcai helyükre is. Gyorsan,készségesen dolgoznak,tovább tart a sütik kiválasztása,mint a kiszolgálás/csomagolás.
A 12 db süteményért 5,890 ft-ot fizetünk,s alig 10 perc után távozunk. Nem a legolcsóbb cukrászda a városban,de a legjobb minőséget kapjuk évtizedek óta. Minősités: különösen ajánlott Értékelés: 9. 5/10 pont
Az Anna cuki elköltözött a Nagyerdőröl,a forgalmasabb Tócoskertbe. A Derék utca 100/b alatti uj épületben,tágas világos helyiségekben,a megszokott széles áruválaszték és az ismerős arcok fogadnak. Előtte hangulatos terasz,és még parkolohely is van a lakótelep közepén. Gondolnak a dolgozók fizikai állóképességének megőrzésére is.
Mire a képen látható széles pulton keresztül kiadja a 200. adag fagyit,az esti konditermet nyugodtan ki lehet hagyni. Mi jobban jártunk,sürün járok a Tóciban,a nyári fagyizás megoldva. Angol puncs legyen ! Tulajdonképpen a kényszer hozott ide,a másik cukiban délután már nincs pogácsa,amit az idős rokonnak vinnénk,hát kerüljünk erre,legalább megkeressük az új helyet. Itt természetesen van,egyuttal veszünk süteményeket is. Gyorsan,ügyesen csomagolnak,3 fő a személyzet,ez nem mindegy. Nem bántó szándékkal,de a másik cukiban vásárolt krémest,kanállal szedtük ki a papirdobozból,itt szépen,külön- külön becsomagolva adják át,sértetlenül ért haza. Fotó. Számla barátságos,az egészért fizettünk 3,100 ft-it,jó sötikkel,és kellemes élményekkel gazdagodtunk. Gyors,tapasztalt személyzet,baráti áron,minőségi sütemények. Minősités; különösen ajánlott Értékelés; 10/10 pont
Ebéd után nosztalgiázunk. A gyerekek születése után nyílt meg a cukrászda, rengeteget jártunk ide fagyizni. Az Írish pub után átjövünk ide desszertet enni. Megközelítés csak gyalog lehetséges, az autók egymás hegyen hátán parkolóhely nincs. A cuki több felújításon esett át, a berendezés hangulatos.
A sütemények választéka megfelelő, a kis hely ellenére ügyesen bemutatják a palettát. Az árak egészen barátiak, pld. egy mígnon 30 Ft-al olcsóbb mint a belvárosban, s nagyobb is. Egy nagy tálca sütemény és a 3 fagyi 4. 500 Ft ez korrekt,kb tükrözi a minőséget. A Somlói galuskábol ettünk már jobbat is, a mígnon viszont finom. A fagylalt is jó minőségű, az adag is pontos. A személyzet végzi a dolgát, az nem tetszik, hogy rám szólnak, nem szabad fényképezni! Miért nem? Akkor írják ki. Összegzés : feladatát maradéktalanul betöltő üzlet, nehéz megközelítéssel, a hely méretéhez képest bő választék, korrekt árak, hangulatos belső, kissé rugalmatlan személyzet, kifogástalan tisztaság. Minősités: ajánlott Értékelés : 8/10 pont (komoly versenytársak vannak)