2019. márciusban, családjával járt ittÉrtékelt: 2019. március 2.Ajánlom a helyet másoknak is!
Amilyen pocsék hetem volt,,,jár most nekem egy jó leves,, felkiáltással az Arany Patkót választjuk a szombati ebéd helyszínéül,ami egyuttal a hét lezárása is.
Egy parkolóhely van kint,de bent csak 2 asztalnál ülnek. Emberünk felteszi az étlapot,és a mit innának kérdést,majd el.
Érkezés 14,15-kor. Étlap egészen jó,választék megfelelő.
Hagyományos vendéglő,mármint ételkinálatban. A rendeléstől 25.percben érkezik meg az Újházy tyúkhúsleves,és szerzett hozzá zöld erős paprikát is. Piros pont.
A leves jó,tartalmas,hőfokra is jó, és jééé! Fél liter! Végre egy hely ahol magyar gyomorra főznek.
A főételek - 15,07-kor megérkeznek - is jól néznek ki,és ma már másodszor kell megállapitanom,hogy tisztességes adagok. A csirkemell rántva,kifogástalan, a köretek teljesen jók,a rizs nem tapad össze a krumpli jól át van sütve. A hús teljesen puha és omlós. A végét elég nehéz legyűrni,ezért desszertet nem is kérünk,csak a családtag farsang lévén fánkot. Italok teljesen rendben,hűtés kitűnő. Mi egy dupla kávét kéünk.
Piazza d'oro, de nem keritésszaggató fokozat. Számla jön,20,150 ft,teljesen átlagos, 3 főre,italokkal,teljesen jó, Távozunk 15,55-kor,étkezési idő 100 perc.
Összegzés:
Az Arany Patkó azon kevés helyek egyike amit Debrecenbe látogató barátainknak is jó szivvel ajánlunk,mivel tartja a jo szinvonalat.
Kissé lelassult,mindenhol emberhiány van,de különösebb gond nincs.
Minősités; ajánlott
Még több kép (72 db)
Aranypatkó Étterem további értékelései
2020.03.07családjával
![]()
Kb.1 éve jártunk erre,a szombati ebéd helyszínéről szóló tanakodásban ezért választjuk. Kiesik a várostól,ennek ellenére az utolsó parkoló jut nekünk. Érkezés 13,40-kor. Két asztaltársaság van,szokott asztalunk szabad. Emberünk felteszi az étlapot,és a mi hozhatok inni kérdést,mire kihozza...
2018.02.12családjával
![]()
Az étterem tesztek (mármint éttermeknek nevezhető helyek tesztjei ) befejeződtek, nincs olyan hely, néhány giroszost leszámitva,amít még nem teszteltünk, Ezért néhány jó emlékü helyet keresünk fel szokásos ,,Szombati Ebédünkre,,. Ma, az Arany Patkót. Parkolóhely rengeteg,csak mi...
2017.02.11családjával
![]()
Jó régen jártunk itt ,de most egy jó ebédet tervezünk ezért nem kisérletezünk uj helyszinekkel! Eléggé kiesik a várostól de legalább jól lehet parkolni, ami egyre fontosabb szempont városunkban. Tágas,kényelmes hely,normális méretű asztalokkal,nem lóg a nyakunkban a szomszéd asztalnál...
Párizs Garden Apartments Debrecen
49.900 Ft / 2 fő / éjtől reggelivel